VERHUURD

Nijkerk, Marconistraat 13-15

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Nijkerk!

Kantoorruimte huren aan de Marconistraat (Nijkerk)

Wanneer je besluit te huren aan de Marconistraat in Nijkerk, dan betekent dit dat je kiest voor een representatieve kantoorruimte in combinatie met aantrekkelijke huurvoorwaarden. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1980 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 2860 m2.

Huurprijzen, kantoor Marconistraat, Nijkerk

Het kantoorgebouw is onderverdeeld is verschillende ruimten waardoor er voor ieder bedrijf wel een geschikte ruimte te vinden is. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een bedrijfsruimte van 1200 m2 te huren. De huurprijs van de te huren kantoorruimten bedraagt slechts €55,- per m2 per jaar. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Marconistraat: representatieve entree en pantry

In dit kantoorpand aan de Marconistraat in Nijkerk maak je gebruik van alle standaard services en voorzieningen. Het kantoorpand beschikt onder meer over een representatieve entree en een directiekamer. Verder zijn er gescheiden toiletgroepen aanwezig en beschikt het kantoorpand over een nette pantry. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid, Marconistraat, Nijkerk

Dit kantoorpand is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Watergoorweg en ligt op een afstand van slechts 900 meter. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben jij vanaf de A28 en de A1 in slechts enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorgebouw beschikt over vele horecagelegenheden en winkels. Het is zeker een aanrader om een hapje te eten bij Grand Café ’t Regthuys of Bar Brasserie de Patio.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Marconistraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Marconistraat in Nijkerk? Wees er dan snel bij. Plan een rondleiding in en kom langs.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!