VERHUURD

Nijkerk, Gezellenstraat 16-20

3 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Nijkerk!

Kantoorruimte huren aan de Gezellenstraat (Nijkerk)

Binnen dit fraaie bedrijfsverzamelgebouw huur je ingerichte kantoorruimten van verschillende metrages. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1973. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt maar liefst 13.290 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. Denk hierbij aan uitzendbureaus, bemiddelingsbureaus en groothandels.

Huurprijzen, kantoor Gezellenstraat, Nijkerk

De ingerichte kantoorruimten variëren in grootte van 10 m2 tot 40 m2. Je huurt in dit kantoorpand tegen aantrekkelijke huurvoorwaarden. De offerte wordt geheel op maat gemaakt. Hierdoor krijg jij altijd de meest eerlijke huurprijs. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten en de bijbehorende huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Gezellenstraat: receptie, lounge en lunchruimte

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je kunnen ondersteunen met diverse services als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Bovendien beschikt het kantoorpand over een lounge- en lunchruimte. Beide erg geschikt om even heerlijk tot rust te komen. Daarnaast is er door het gehele gebouw een goede WiFi-verbinding aanwezig en de schoonmaak van de algemene ruimten zit bij de huurprijs inbegrepen. Dit alles om jouw werkdag nog aangenamer te maken.

Locatie en bereikbaarheid, Gezellenstraat, Nijkerk

Dit kantoorpand, gelegen in het Industriegebied, is met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijkerk en ligt op een afstand van slechts 2,2 kilometer. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A28 en de A1 binnen enkele minuten op kantoor. Ook voor gezelligheid na werktijd ben je hier aan het juiste adres. Zo kun je ervoor kiezen om na werktijd gezellig een wijntje te drinken bij Grand Café ’t Regthuys.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gezellenstraat?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Gezellenstraat in Nijkerk? Kom eens langs en neem een kijkje. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Gezellenstraat

Mooie ruime kantoorruimtes, alleen jammer dat er niet meer aanbod is in dit kantoorpand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!