Kantoorruimte huren Nijkerk, Gezellenstraat 16-20

3 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gezellenstraat 16-20 in Nijkerk

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nijkerk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Gezellenstraat (Nijkerk)

Binnen dit fraaie bedrijfsverzamelgebouw huur je ingerichte kantoorruimten van verschillende metrages. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1973. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt maar liefst 13.290 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand. Denk hierbij aan uitzendbureaus, bemiddelingsbureaus en groothandels. 

Huurprijzen, kantoor Gezellenstraat, Nijkerk

De ingerichte kantoorruimten variëren in grootte van 10 m2 tot 40 m2. Je huurt in dit kantoorpand tegen aantrekkelijke huurvoorwaarden. De offerte wordt geheel op maat gemaakt. Hierdoor krijg jij altijd de meest eerlijke huurprijs. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten en de bijbehorende huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Gezellenstraat: receptie, lounge en lunchruimte 

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze je kunnen ondersteunen met diverse services als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Bovendien beschikt het kantoorpand over een lounge- en lunchruimte. Beide erg geschikt om even heerlijk tot rust te komen. Daarnaast is er door het gehele gebouw een goede WiFi-verbinding aanwezig en de schoonmaak van de algemene ruimten zit bij de huurprijs inbegrepen. Dit alles om jouw werkdag nog aangenamer te maken. 

Locatie en bereikbaarheid, Gezellenstraat, Nijkerk

Dit kantoorpand, gelegen in het Industriegebied, is met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijkerk en ligt op een afstand van slechts 2,2 kilometer. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A28 en de A1 binnen enkele minuten op kantoor. Ook voor gezelligheid na werktijd ben je hier aan het juiste adres. Zo kun je ervoor kiezen om na werktijd gezellig een wijntje te drinken bij Grand Café ’t Regthuys. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gezellenstraat?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Gezellenstraat in Nijkerk? Kom eens langs en neem een kijkje. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Mooie ruime kantoorruimtes, alleen jammer dat er niet meer aanbod is in dit kantoorpand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gezellenstraat 16-20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen