Kantoorruimte huren Nijkerk, Ampèrestraat 21

Voorzieningen
  • Internet
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Nijkerk, Watergoorweg 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Nijkerk 22 min. lopen (1,8 km)
  • Park 10 min. lopen (0,8 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Ampèrestraat 21

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ampèrestraat (Nijkerk)

Binnen dit kantoorpand, gelegen op het Industriegebied, huur je kantoorruimte op maat. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2008. Het kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3780 m2. De omgeving van het kantoorgebouw is erg gezellig te noemen. Diverse horecagelegenheden liggen binnen een straal van 1 kilometer. Zo vind je op een afstand van 800 meter het gezellige Grand Café ’t Regthuys.

Huurprijzen, kantoor Ampèrestraat, Nijkerk

In dit kantoorpand aan de Ampèrestraat huur je kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €79,- per m2 per jaar. Normaal gesproken huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor de lange termijn. Toch liever op basis van flexibele huurvoorwaarden een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden.

Ampèrestraat: airconditioning, pantry en parkeergelegenheid

De ruimte die beschikbaar is voor de verhuur beschikt over diverse faciliteiten. Zo beschikt het over airconditioning, een eigen opgang, een pantry en databekabeling. Daarnaast worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt. En kom je met de auto naar kantoor, dan is het goed om te weten dat er voldoende parkeergelegenheid is.

Locatie en bereikbaarheid, Ampèrestraat, Nijkerk

Dit kantoorpand aan de Ampèrestraat in Nijkerk is zeer goed bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijkerk. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Bovendien ligt bushalte Watergoorweg op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto ben je vanaf de A28 en de A1 in een mum van tijd op kantoor. Deze goede bereikbaarheid is ook zeer prettig voor eventuele zakenpartners die langskomen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ampèrestraat?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren in Nijkerk? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis!


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ampèrestraat 21 in Nijkerk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nijkerk!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ampèrestraat 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner