VERHUURD

Nijkerk, Ampèrestraat 21

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Nijkerk!

Kantoorruimte huren aan de Ampèrestraat (Nijkerk)

Binnen dit kantoorpand, gelegen op het Industriegebied, huur je kantoorruimte op maat. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2008. Het kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3780 m2. De omgeving van het kantoorgebouw is erg gezellig te noemen. Diverse horecagelegenheden liggen binnen een straal van 1 kilometer. Zo vind je op een afstand van 800 meter het gezellige Grand Café ’t Regthuys.

Huurprijzen, kantoor Ampèrestraat, Nijkerk

In dit kantoorpand aan de Ampèrestraat huur je kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €79,- per m2 per jaar. Normaal gesproken huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor de lange termijn. Toch liever op basis van flexibele huurvoorwaarden een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden.

Ampèrestraat: airconditioning, pantry en parkeergelegenheid

De ruimte die beschikbaar is voor de verhuur beschikt over diverse faciliteiten. Zo beschikt het over airconditioning, een eigen opgang, een pantry en databekabeling. Daarnaast worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt. En kom je met de auto naar kantoor, dan is het goed om te weten dat er voldoende parkeergelegenheid is.

Locatie en bereikbaarheid, Ampèrestraat, Nijkerk

Dit kantoorpand aan de Ampèrestraat in Nijkerk is zeer goed bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijkerk. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Bovendien ligt bushalte Watergoorweg op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto ben je vanaf de A28 en de A1 in een mum van tijd op kantoor. Deze goede bereikbaarheid is ook zeer prettig voor eventuele zakenpartners die langskomen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ampèrestraat?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren in Nijkerk? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!