VERHUURD
Super deal

Nieuwegein Centrum, Nevelgaarde 40

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Nieuwegein Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Nevelgaarde (Batau Zuid)

Een eigen werkplek of kantoorruimte huren in Nieuwegein met uitzicht over de autosnelweg A2? Dat kan binnen de KCN Tower. Dit betreft een kantoorpand uit het jaar 1988 met een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 10.599 m2.

Huurprijzen, kantoor Nevelgaarde, Nieuwegein

Normaal gesproken huur je werkplekken en kantoorruimten in dit kantoorgebouw tegen aantrekkelijke huurprijzen. Wil je wat meer informatie over de beschikbaarheid en huurprijzen op dit moment? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij geven je graag vrijblijvend informatie.

Nevelgaarde: WiFi, catering en vergaderruimte

In dit kantoorgebouw aan de Nevelgaarde in Nieuwegein zijn vele services en voorzieningen voorhanden. Naast dat je als huurder gebruik kunt maken van de snelle WiFi-verbinding, kun je ook gebruik maken van de catering service. Erg handig als jij bijvoorbeeld de hele dag in een vergadering zit. Bovendien beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte en een eigen restaurant. Een prima rijtje met voorzieningen dus!

Locatie en bereikbaarheid, Nevelgaarde, Nieuwegein

Dit kantoorpand aan de Nevelgaarde in Nieuwegein is het beste te bereiken met de auto. Vanaf de A12 ben je namelijk binnen 6 minuten op kantoor. Het dichtstbijzijnde treinstation Utrecht Lunetten ligt 8,7 kilometer verderop. Vanaf hier is het echter wel een verbinding mogelijk met bushalte Poort van Nieuwegein. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. En wil je tijdens de pauze graag een broodje eten buiten de deur? Loop dan eens naar binnen bij Lunchroom Pannache. Hier wordt iedere dag een verse lunch geserveerd.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nevelgaarde?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Nevelgaarde? Neem dan contact op met ons en bespreek de mogelijkheden.

2 beoordelingen Nevelgaarde

Voor ons bedrijf in de transportsector zoeken we een goed zichtbare en bereikbare locatie.

Deze locatie is direct langs de A2 gelegen, wat goed bij onze uitstraling past. We zoeken niet naar een grote oppervlakte, maar een kleine dependance van het hoofdkantoor. Dit pand is zeker een reële optie voor ons.

Inderdaad een gunstige locatie naast de snelweg, ideaal voor het ontvangen van gasten

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!