Kantoorruimte huren Naarden, Kooltjesbuurt 11

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kooltjesbuurt 11 in Naarden

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 136 m2
  Huurprijs: € 2.663 € 2.530 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kooltjesbuurt in Naarden

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Naarden, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het karakteristieke kantoorgebouw aan de Kooltjesbuurt. Hier is een zelfstandige kantoorruimte beschikbaar. De kantoorunit is op een gunstige locatie gelegen en is voorzien van de nodige faciliteiten om het te laten voelen als ‘thuis’. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag meer te weten komen over deze kantoorkamer? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Huurprijzen

In het kantoorpand is een zelfstandige kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van circa 136 m2. Voor deze oppervlakte betaal je €30.370,- per jaar, wat neer komt op een maandelijks bedrag van €2530,-. Dit is exclusief BTW en de bijkomende servicekosten. Ben jij benieuwd wat deze bedragen en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je de kantoorruimte aan de Kooltjesbuurt in Naarden gaat huren, huur je een zelfstandige kantoorruimte. Dit geeft veel vrijheid. Zo heb je ook 24/7 toegang over het kantoorgebouw, altijd handig wanneer jij zelf kunt bepalen wanneer en op welk tijdstip jouw werkdag begint. Daarnaast is er in de kantoorruimte ook een pantry aanwezig. Een fijne plek voor het zetten van een kopje koffie/thee of het maken van een verse lunch in de middag. 

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier in een doodlopend straatje een kantoorruimte, wat voor veel rust zorgt, in de kern van Naarden. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Binnen enkele minuten bereik je via de Rijksweg al de A1 en de auto kun je makkelijk en snel gratis nabij het pand parkeren. In de omgeving zijn er gezellige eetcafés zoals Het Hert en Paul Fagel. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kooltjesbuurt in Naarden?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kooltjesbuurt in Naarden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het inplannen van een rondleiding op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij je nieuwe droom kantoorruimte aan de Kooltjesbuurt in Naarden.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kooltjesbuurt 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen