VERHUURD

Naarden, Gooimeer 8

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Naarden!

Kantoorruimte huren aan het Gooimeer

Altijd al een kantoorruimte willen huren in Het Gooi? Dat is nu mogelijk! In dit kantoorpand, dat gelegen is op Bedrijvenpark Gooimeer, wordt kantoorruimte voor de verhuur aangeboden. Het kantoorpand is gebouwd in 1992 en biedt momenteel huisvesting aan diverse bedrijven waaronder software- en filmproducten. Het is een erg populair kantoorgebouw en de bezettingsgraad ligt doorgaans erg hoog.

Huurprijzen, kantoor Gooimeer, Naarden

In dit kantoorpand huur je normaal gesproken kantoorruimte voor een bedrag van €330,- per werkplek per maand. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe lager de huurprijs zal zijn. Zoals gezegd ligt de bezettingsgraad doorgaans erg hoog in dit kantoorpand. Het zal je daarom ook niet verbazen dat er momenteel geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Maar houd de pagina goed in de gaten, wie weet komt er binnenkort een leuke ruimte vrij voor jouw onderneming.

Gooimeer: centrale lunchruimte en pantry

Dit kantoorpand beschikt over erg aantrekkelijke services en voorzieningen. Zo is er een centrale lunchruimte inclusief pantry waar jij iedere dag gezellig met collega’s kunt lunchen. Vind je het leuk om af en toe buiten de deur te lunchen? Dan kun je ervoor kiezen om een hapje te eten bij het NH Hotel. Dit hotel ligt op een afstand van slechts 500 meter. Of misschien heb jij een zakelijke lunch en wil je dit combineren met een leuke activiteit? Ga dan eens golven op de golfbaan in het achterliggende Naarderbos, een echte aanrader!

Locatie en bereikbaarheid, Gooimeer, Naarden

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. Het kantoorpand ligt op een centrale locatie met treinstation Naarden-Bussum en bushalte Gooimeer Noord in de nabije omgeving. Met de auto ben je vanaf zowel de A1 als de A6 in slechts enkele minuten op kantoor. Verder vind je in de directe omgeving van het kantoorpand diverse horecagelegenheden. Wat ook erg handig is, is dat er een AH Pick Up Point in de buurt is gevestigd. Bestel overdag je boodschappen en ze staan voor je klaar na werktijd!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gooimeer?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren op deze prachtige locatie? Aarzel dan niet langer en kom langs. Ervaar het kantoorpand met eigen ogen en ontdek of er een geschikte ruimte voor jouw onderneming tussen zit.

1 beoordelingen Gooimeer

Top locatie met ontzettend lekkere koffie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!