Kantoorruimte huren Naarden, Gooimeer 5

Bereikbaarheid
  • Bushalte Naarden, Gooimeer Noord 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Naarden-Bussum 52 min. lopen (4,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gooimeer 5 in Naarden

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Naarden!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden? Neem dan een kijkje in dit representatieve en moderne kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1996 maar er wordt momenteel hard gewerkt aan de kantoorruimten, deze worden namelijk volledig gerenoveerd. Momenteel zijn de kantoorruimten op de eerste verdieping al gemoderniseerd en kunnen per direct worden verhuurd. Ben je benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Er is op deze locatie een totale oppervlakte van maar liefst 2600 m2 aan kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 25 m2 voor een maandelijks bedrag van €187,-. Ben jij op zoek naar een grotere kantoorunit voor jou onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 100 m2, voor €750,- in de maand. Daarnaast zijn nog veel andere mogelijkheden te bedenken, zo huur je altijd een kantoorruimte op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Let op, bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. 

Parkeerplekken, een pantry en vergaderruimte

Het huren van een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden brengt voordelen met zich mee. Naast de kantoorruimte zijn er tal van andere faciliteiten waar jij optimaal gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Ideaal wanneer jij ’s ochtends aan komt rijden en vervolgens makkelijk en snel jou auto voor de deur kunt parkeren. Daarnaast zijn er in het kantoorpand meerdere luxe pantry’s aanwezig, een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee. Komen er klanten langs of wil je een presentatie geven aan je collega’s? Maak gebruik van de verschillende vergaderruimten!

Locatie en bereikbaarheid

Dit locatie van het kantoorpand is toch wel het grootste voordeel. Naast dat jij je bedrijf kunt vestigen tussen grote ondernemingen op het bedrijventerrein Gooimeer, is ook de bereikbaarheid top. Het kantoorgebouw ligt namelijk direct langs de A1, perfect dus! Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van slechtst 5 minuten. Deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Naarden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Gooimeer in Naarden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Gooimeer.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gooimeer 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen