Naarden, Gooimeer 2

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Naarden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit pand aan het Gooimeer staat hier sinds 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4761 m2. Het kantorencomplex wordt ook wel ‘De Gooische Poort’ genoemd en is gevestigd op het bedrijventerrein Gooimeer.

Huren

Of je nu een middelgrote onderneming heeft en op zoek bent naar een kantoorkamer vanaf 22 m2 of dat je een grote onderneming leidt en op zoek bent naar een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2, in dit kantoorgebouw in Naarden vind je een kantoorkamer/ruimte wat jij zoekt. Het is mogelijk om gestoffeerd te huren. De huurtermijn in Naarden is bespreekbaar, al is een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar doorgaans financieel het aantrekkelijkst. Op dit moment zijn er nog twee kantoorkamers vrij met een afmeting van 22 m2, hier betaal je maar €220,- voor in de maand!

Goede entree, parkeerplekken en een lift

Wanneer je besluit om een kantoorruimte te huren in dit moderne kantoorpand in Naarden, dan heb je een voordeel qua parkeergelegenheid. Er is namelijk een royaal parkeerterrein aanwezig bij dit kantoor met maar liefst 358 parkeerplaatsen. Ook is er een representatieve entree met een bemande receptie, gasten ontvangen is hier dan ook geen probleem. Mocht je een kantoorkamer hebben op de 2e etage? Dit hoeft niet te zorgen voor problemen, het kantoorgebouw zit een lift.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein kenmerkt zich door het vele groen op het terrein en recreatiegebied Naarderbos ligt op korte afstand van het terrein. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het kantoorpand ook uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is nog geen 5 minuten lopen en je zit met 2 minuten op de A1. Kortom een top locatie in Naarden voor een kantoorruimte!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden?

Benieuwd naar dit kantoor in Naarden? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit kan je zelf aanvragen op onze website of je kunt contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

1 beoordelingen Gooimeer

Ik vind het fijn om hier relaties uit te nodigen, het heeft een royale entree met een receptie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!