Kantoorruimte huren Naarden, Gooimeer 2

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gooimeer 2 in Naarden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Naarden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Naarden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit pand aan het Gooimeer staat hier sinds 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4761 m2. Het kantorencomplex wordt ook wel ‘De Gooische Poort’ genoemd en is gevestigd op het bedrijventerrein Gooimeer.  

Huren

Of je nu een middelgrote onderneming heeft en op zoek bent naar een kantoorkamer vanaf 22 m2 of dat je een grote onderneming leidt en op zoek bent naar een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2, in dit kantoorgebouw in Naarden vind je een kantoorkamer/ruimte wat jij zoekt. Het is mogelijk om gestoffeerd te huren. De huurtermijn in Naarden is bespreekbaar, al is een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar doorgaans financieel het aantrekkelijkst. Op dit moment zijn er nog twee kantoorkamers vrij met een afmeting van 22 m2, hier betaal je maar €220,- voor in de maand!

Goede entree, parkeerplekken en een lift

Wanneer je besluit om een kantoorruimte te huren in dit moderne kantoorpand in Naarden, dan heb je een voordeel qua parkeergelegenheid. Er is namelijk een royaal parkeerterrein aanwezig bij dit kantoor met maar liefst 358 parkeerplaatsen. Ook is er een representatieve entree met een bemande receptie, gasten ontvangen is hier dan ook geen probleem. Mocht je een kantoorkamer hebben op de 2e etage? Dit hoeft niet te zorgen voor problemen, het kantoorgebouw zit een lift.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein kenmerkt zich door het vele groen op het terrein en recreatiegebied Naarderbos ligt op korte afstand van het terrein. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het kantoorpand ook uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is nog geen 5 minuten lopen en je zit met 2 minuten op de A1. Kortom een top locatie in Naarden voor een kantoorruimte!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden?

Benieuwd naar dit kantoor in Naarden? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit kan je zelf aanvragen op onze website of je kunt contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Ik vind het fijn om hier relaties uit te nodigen, het heeft een royale entree met een receptie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gooimeer 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen