Kantoorruimte huren Naarden, Gooimeer 1

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gooimeer 1 in Naarden

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Naarden!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Naarden waar alles goed gefaciliteerd is en waar je direct aan de slag kan? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan het gooimeer. Je huurt hier een kantoorruimte op een centrale plek en thuis voelen op kantoor staat hier centraal. Dit zie je terug in de gezellige sociale ruimten zoals het restaurant en cozy zitjes in het pand. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, het is mogelijk om een kantoorruimte vanaf 19 m2 te huren voor een maandelijks bedrag van €895,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 33 m2, te hoor voor €1545,- per maand. Het is mogelijk om meerdere kantoorruimten te huren in dit kantoorpand. De genoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten,  op de parkeerkosten na. De parkeerkosten bedragen €150,- per parkeerplaats per maand.

Lunch en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden brengt veel voordelen met zich mee, zo is er in het kantoorgebouw een groot bedrijfsrestaurant gevestigd. Hier heb je de mogelijkheid om dagelijks een verse lunch te halen, van huisgemaakte soep tot belegde broodjes. Komen er vaak klanten langs en wil je hen graag buiten je kantoorruimte ontvangen? Dat kan! Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Makkelijk te reserveren en je hebt er presentatie mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een ideale locatie midden in het land gevestigd, je bereikt vanaf hier makkelijk en snel de naast liggende rijksweg A1 en ook met het openbaar vervoer is het makkelijk om jouw werkplek te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan het Gooimeer in Naarden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gooimeer 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen