Kantoorruimte huren Naaldwijk, Tiendweg 22

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tiendweg 22 in Naaldwijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 175 m2
  Huurprijs: € 1.918 € 1.822 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tiendweg in Naaldwijk

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Naaldwijk, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan eens een kijkje aan de Tiendweg! Hier is een kantoorruimte beschikbaar in een kantoorgebouw wat bestaat uit meerdere kantorenblokken. De kantoorruimte bevindt zich in de hoekunit dat gelegen is op de voorzijde van de zichtlocatie langs de N-213. Benieuwd of dit de geschikte kantoorruimte is voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 172 m2. De kantoorkamer is gelegen op de begane grond, makkelijk toegankelijk voor iedereen! Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1822,- aan huur. Deze prijs is inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Vraag onze vastgoedconsultants voor de overige details met betrekking tot het huurcontract. 

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tiendweg in Naaldwijk, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Die zijn op deze locatie uitstekend gefaciliteerd. De kantoorruimte wordt opgeleverd met centrale verwarming en een eigen toiletgroep/pantry. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een grote parkeerplaats gecreëerd voor de entree. Zo parkeer je altijd makkelijk en snel  bij jouw kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige plek, het is namelijk een toplocatie om jouw bedrijf hier te vestigen. In dezelfde kantorenstrip is namelijk ook E&Y gevestigd, zeker een visitekaartje voor je bedrijf. Om jouw werkplek te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen zoals de A20 en A4. Ook zijn er in de directe omgeving verschillende bushaltes die reizen naar grote omliggende steden. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tiendweg in Naaldwijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tiendweg in Naaldwijk? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou goed uit komt. Mocht je nog vragen hebben over de beschikbare kantoorruimte of hulp nodig hebben bij het inplannen van een rondleiding, vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend om de juiste kantoorruimte te vinden. Via SKEPP huur jij straks een kantoorruimte in Naaldwijk. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tiendweg 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen