Kantoorruimte huren Loenen aan de Vecht, De Werf 1

Bereikbaarheid
  • Bushalte Loenen a/d Vecht, Kerklaan 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Breukelen 78 min. lopen (6,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Werf 1 in Loenen aan de Vecht

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Loenen aan de Vecht!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Werf in Loenen aan de Vecht

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Loenen aan de Vecht, maar heb je nog niet de ideale locatie gevonden voor jouw organisatie? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan De Werf. Hier huur je een kantoorruimte in een modern en ruimtelijk kantoorpand waar zowel de voorzieningen als faciliteiten goed georganiseerd zijn. Daarnaast is ook de locatie zeker gunstig voor het huren van een kantoorruimte, het is namelijk makkelijk bereikbaar! Zeker handig wanneer er vaak gasten langs komen. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder 2 kantoorkamers van 35 m2. Deze kantoorunits zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €750,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Dan heb je ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de kantoorkamer van 75 m2 en kantoorruimte van 110 m2, te huur vanaf €1250,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief bijkomende servicekosten en deelverhuur is op deze locatie mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Gemeubileerde kantoorruimten en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan De Werf in Loenen aan de Vecht, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo worden de kantoorruimten gemeubileerd opgeleverd, ideaal wanneer jij direct aan de slag kunt en geen rekening hoeft te houden met het aanschaffen ervan! Daarnaast kun jij als organisatie je eigen werktijden bepalen, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk. Perfect wanneer je de laatste werkzaamheden in de avonduren of in het weekend wilt afronden. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is, zoals eerder aangegeven, zeer gunstig. Het is een goed bereikbare locatie tussen Amsterdam en Utrecht. Makkelijk bereikbaar via de nabijgelegen rijksweg A2. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Op een korte loopafstand van slechts 3 minuten, vind je aan de Kerklaan een bushalte. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan De Werf in Loenen aan de Vecht?

Zie jij het wel zitten om een van de beschikbare kantoorruimtes te huren aan de Werf in Loenen aan de Vecht? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Werf in Loenen aan de Vecht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Werf 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen