Kantoorruimte huren Limmen, Rijksweg 102

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijksweg 102 in Limmen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 500 € 425 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rijksweg in Limmen

In dit kantoorpand aan de Rijksweg in Limmen kun jij een geweldige kantoorruimte huren op een prachtige locatie. In het kantoorgebouw hebben diverse creatieve ondernemers zich gevestigd. Er heerst een prettige en open sfeer. Kortom de ideale plek om jouw onderneming te laten bloeien!

 

Kantoorruimte huren

In dit kantoorpand is momenteel een kantoorruimte beschikbaar van 45m2 die bestaat uit 2 kamers. De kantoorunit is een gezellige ruimte waar je fijn en geconcentreerd aan het werk kunt. De huurprijs bedraagt slechts €425,- per maand. Hier komen de servicekosten van €175,- per maand overheen wat een totaal vormt van €600,- per maand. Voor deze prijs kun jij binnenkort een fijne werkplek huren op een interessante locatie!

 

Een nette pantry, vergaderruimte en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de rijksweg in Limmen krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Zo heb je toegang tot de gemeenschappelijke pantry die een uitstekende gelegenheid biedt voor het klaarmaken van jouw maaltijd. In het kantoorpand is een nette vergaderruimte die uitkomst biedt voor een bijeenkomst groot of klein. Door de aanwezigheid een razendsnel wifi netwerk, airconditioning en een centraal verwarmingssysteem worden optimale werkomstandigheden gecreëerd. Het pand beschikt over een eigen parkeer terrein die voldoende parkeergelegenheid biedt voor jou en jouw bezoekers.

 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op een bruisende locatie in Limmen. Vanuit jouw nieuwe werkplek rijdt je binnen enkele minuten de op- en afritten van de A9 op die toegang geeft tot diverse steden in de omgeving. Door zijn ligging vlak bij de N203 is Alkmaar uitstekend bereikbaar. Vlak bij de deur bevindt zich een bushalte die een directe verbinding geeft met Centraal Station Alkmaar en Centraal Station Castricum. Dus ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden voor jou en jouw bezoekers. Jij kunt jouw onderneming een bruisende omgeving plaatsen met diverse bedrijven en ondernemers die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. In de buurt zijn supermarkten, winkels en ontspanning faciliteiten gevestigd. Dus wonen en werken zijn goed te combineren op de locatie!

 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Rijksweg in Limmen?

Ben jij enthousiast geworden om deze prachtige kantoorruimte aan de Rijksweg in Limmen te gaan huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijksweg 102

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen