Kantoorruimte huren Lelystad, Pascallaan 68

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pascallaan 68 in Lelystad

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 2.941 € 2.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 250 m2
  Huurprijs: € 3.676 € 3.125 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Pascallaan in Lelystad

Wil jij een grote kantoorruimte gaan huren aan de Pascallaan in Lelystad? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op een prominente zichtlocatie langs de A6. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren 

In dit kantoorpand kun je een gehele verdieping huren vanaf 200 m2. Je huurt een verdieping met 200 m2 al voor maar €2500,- per maand. Behoefte aan meer ruimte dan kun je gemakkelijk uitbreiden naar bijvoorbeeld een kantoorruimte van 250m2 waarvoor je slechts €3125,- per maand betaalt. Deze prijzen zijn inclusief de service kosten. De kantoorruimtes beschikken rondom over vele grote raampartijen waardoor jij van veel daglicht en een prachtig uitzicht kunt genieten. 

Vriendelijke gastvrouw/heer, nette pantry en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Pascallaan in Lelystad worden jij en jouw bezoekers warm ontvangen door de gastvrouw/heer op locatie. Jouw gasten kunnen worden ontvangen en doorverwezen. Daarnaast biedt de entree prettige zit plekken waar uw bezoekers kort kunnen wachten. De kantoorruimte beschikt over een eigen pantry en toiletgroep. De parkeerplaats van het kantoorpand beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor jou en jouw bezoekers. Sommige parkeerplekken zijn voorzien van een elektrische laadpaal waardoor er een mogelijkheid is om een elektrische auto op te laden. Voor een vergadering of bijeenkomst kun je gebruik maken van de grote vergader/presentatie ruimtes. Hier zijn diverse audio en visuele mogelijkheden voor de ondersteuning van een goede presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige zichtlocatie langs de A6. Met een werkplek in dit kantoorpand heeft ben jij nationaal centraal gevestigd en goed bereikbaar. Het Lelystad Airport Business park is uitstekend beveiligd en bruist van de creatieve bedrijven en ondernemers die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. De omgeving is rijk aan prachtige natuur en ook de gezellige binnenstad met vele bekende winkelketens en gezellige horecagelegenheden is snel te bereiken en biedt veel mogelijkheden voor een moment van ontspanning. Op loopafstand van dit kantoorpand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar Lelystad Centraal. Vanuit hier reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar diverse hotspots en steden in de omgeving

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Pascallaan in Lelystad?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Pascallaan in Lelystad? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locaties.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pascallaan 68

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen