Plein 1945 27

Kantoorruimte huren in een stijlvol ingerichte villa in Laren aan het prachtige Plein 1945

Kantoorruimte huren in Laren (Noord-Holland)? Hier huurt u al een werkplek voor €279,- per maand. Gaat uw voorkeur uit naar een kantoorunit? Hier huurt u een unit (>10 m2) vanaf slechts €489,- per maand. Bent u op zoek naar een groter metrage? Kantoorruimte op maat is beschikbaar vanaf 100 m2.

Een korte periode biedt meer flexibiliteit, een langere periode de laagste huurprijs

U huurt hier kantoorruimte voor een korte termijn, al huurt u hier ook voor de lange termijn. Deze keuze tussen flexibiliteit en zekerheid is aan u. Naast uw kantoorruimte, profiteert u ook van aanwezige services en voorzieningen. Een bemande receptie ondersteunt u met secretariële diensten, terwijl u gebruik kunt maken van een pantry of de koffiecorner.

Reist u ook per auto naar kantoor? Er is parkeerruimte aanwezig!

Komt u met de auto? Parkeerplekken zijn aanwezig. Het pand is het voormalige politiebureau van Laren en heeft een unieke ligging in het centrum van Laren. Een zeer gunstige plek om kantoorruimte te huren. Ook niet geheel onbelangrijk, het bekende restaurant Loetje is gelegen aan het Plein 1945 in Laren. U luncht of dineert dus ook direct om de hoek!

Zoekt u een werkplek of een kantoorruimte in Laren (Noord-Holland)?

Dus wanneer u op zoek bent naar een werkplek of kantoorruimte in Laren, bent u in dit kantoorpand aan het goede adres. Plan daarom gratis een rondleiding in bij SKEPP en ontdek de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw. Ook voor vragen kunt u terecht bij SKEPP, stel deze aan de rechterkant van uw scherm!

Kantoorruimte te huur in het pittoreske Laren (NH) Plein 1945 27 Laren Nh Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat