Kantoorruimte huren Koog aan de Zaan, Lagedijk 1-3

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lagedijk 1-3 in Koog aan de Zaan

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Koog aan de Zaan!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorunits te huur in een parkachtige omgeving in Koog aan de Zaan (Noord-Holland)!

Zeer goedkope kantoorruimte huren in Koog aan de Zaan? Dat kan aan de Lagedijk in Koog aan de Zaan want hier biedt SKEPP kantoorruimte vanaf 16 m2 aan.

Een kantoor huren kan al voor maar €220,- p.m.

Een kantoorkamer van 16 m2 kunt u hier huren voor maar €220,- per maand exclusief servicekosten! Een grotere ruimte nodig? U huurt hier al een kantoorruimte van 50 m2 voor €500,- per maand. Op dit moment zijn er alleen nog kantoorruimtes van 36 m2 en 55 m2 vrij. Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden. Het kantoorpand bevindt zich in een parkachtige omgeving met vijvers en fonteinen. Het kantoorpand is het voormalige Honig Merkartikelen kantoor. De totale vloeroppervlakte van de kantoorruimten is 3.600 m2.

Gelegen nabij de snelweg A8, dus goed bereikbaar!

De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend, gezien de ligging vlakbij de A8 (Amsterdam – Zaandam). U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. Voldoende redenen om hier kantoorruimte te huren!

Koog aan de Zaan, goedkoper dan Zaandam!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat, neem contact op met SKEPP of plan geheel vrijblijvend uw eigen rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Goed bereikbare kantoorlocatie net boven Zaandam.

Ideaal voor een kleine onderneming.

L

Erg leuke kantoorruimtes, netjes onderhoude nallemaal.

Ziet er keurig uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lagedijk 1-3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen