Kantoorruimte huren Kockengen, Wagendijk 9

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Koffie/thee
  • Sociaal hart
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wagendijk 9 in Kockengen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Kockengen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Inspirerende kantoorruimte te huur in de rustige landelijke omgeving van Kockengen!

Bijzonder, zo is dit kantoorgebouw aan de Wagendijk in Kockengen het best te beschrijven. Als u aan komt, ziet u al dat Nieuw Kokanje anders is dan anders. Diverse boerenschuren verschijnen aan de horizon.

Meer over de werkomgeving binnen dit bedrijfsverzamelgebouw

In de voormalige ligboxenstal kunt u werken in uw eigen kantoorruimte binnen een licht en comfortabel bedrijvengebouw. Hier zijn ook werkplekken te huur. Heerlijk rustig bezig in een decor van wilgen, water en weilanden in het mooie Kockengen. Tijdens de lunch neemt u plaats in de gedeelde pantry of zit u buiten in de frisse lucht op het terras.

Per januari weer beschikbaarheid in dit kantoorgebouw

Per 1 januari komt er weer kantoorruimte beschikbaar aan de Wagendijk. Het betreft een ruimte van 23 m2 aan de zuidkant van het kantoorgebouw. Aan deze kant van het gebouw bevinden zich tevens het terras en de tuin. De huurkosten bedragen €409,- per maand.

Welke kantoorruimte past het beste bij uw bedrijf?

Dit kleinschalige kantoorgebouw bevat 9 kantoorruimten van diverse groottes. De vertrekken zijn ruim, licht en open ingericht. Op één na, allen met openslaande deuren naar buiten. Elke huurder heeft toegang tot de pantry en van daaruit naar de centrale gang en de eigen ruimte. Let op: Beperkte beschikbaarheid!

Ziet u zichzelf al werken in een kantoor tussen de koeien?

Dit is een ideale plek om inspiratie op te doen. Hier werken veel professionals in de dienstverlenende en creatieve sector. Komt u binnenkort ook een kantoorruimte huren in dit sfeervolle gebouw? Neem dan contact op met SKEPP of plan nu alvast uw eigen rondleiding!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wagendijk 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen