VERHUURD
Super deal

Kockengen, Wagendijk 9

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Kockengen!

Inspirerende kantoorruimte te huur in de rustige landelijke omgeving van Kockengen!

Bijzonder, zo is dit kantoorgebouw aan de Wagendijk in Kockengen het best te beschrijven. Als u aan komt, ziet u al dat Nieuw Kokanje anders is dan anders. Diverse boerenschuren verschijnen aan de horizon.

Meer over de werkomgeving binnen dit bedrijfsverzamelgebouw

In de voormalige ligboxenstal kunt u werken in uw eigen kantoorruimte binnen een licht en comfortabel bedrijvengebouw. Hier zijn ook werkplekken te huur. Heerlijk rustig bezig in een decor van wilgen, water en weilanden in het mooie Kockengen. Tijdens de lunch neemt u plaats in de gedeelde pantry of zit u buiten in de frisse lucht op het terras.

Per januari weer beschikbaarheid in dit kantoorgebouw

Per 1 januari komt er weer kantoorruimte beschikbaar aan de Wagendijk. Het betreft een ruimte van 23 m2 aan de zuidkant van het kantoorgebouw. Aan deze kant van het gebouw bevinden zich tevens het terras en de tuin. De huurkosten bedragen €403,30 per maand.

Welke kantoorruimte past het beste bij uw bedrijf?

Dit kleinschalige kantoorgebouw bevat 9 kantoorruimten van diverse groottes. De vertrekken zijn ruim, licht en open ingericht. Op één na, allen met openslaande deuren naar buiten. Elke huurder heeft toegang tot de pantry en van daaruit naar de centrale gang en de eigen ruimte. Let op: Beperkte beschikbaarheid!

Ziet u zichzelf al werken in een kantoor tussen de koeien?

Dit is een ideale plek om inspiratie op te doen. Hier werken veel professionals in de dienstverlenende en creatieve sector. Komt u binnenkort ook een kantoorruimte huren in dit sfeervolle gebouw? Neem dan contact op met SKEPP of plan nu alvast uw eigen rondleiding!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!