Kantoorruimte huren Kampen, Carlsonstraat 13

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Carlsonstraat 13 in Kampen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 1.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 2.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Carlsonstraat in Kampen

Wil jij een prachtige kantoorruimte huren aan de Carlsonstraat in Kampen? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie. Hier zijn een aantal grote kantoorruimtes beschikbaar die de perfecte uitkomst kunnen bieden voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren 

In dit kantoorpand zijn momenteel kantoorruimtes vanaf 40m2 beschikbaar. Deze huur je al voor maar €400,- per maand. Het is ook mogelijk om een hele verdieping te huren. Een verdieping van 400 m2 huur je al voor maar €4.000,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. Heb je behoefte aan meer ruimte? Dan kun je natuurlijk uitbreiden! De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten. Zowel het kantoorpand als de kantoorkamers hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van veel daglicht door de aanwezigheid van vele grote raampartijen.

Een nette pantry, een dakterras en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Carlsonstraat in Kampen krijg je de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. In de aanwezige pantry kun jij fijn je eigen maaltijd bereiden en genieten van jouw welverdiende pauze. Bij lekker weer kun je heerlijk genieten van het zonnetje en de frisse lucht op het prachtige dakterras. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden. Bij dit kantoorpand zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar die parkeerplek bieden voor jou en jouw bezoekers. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige zichtlocatie langs de rijksweg N50. Vanuit hier rijdt je snel naar Zwolle en de op- en afritten van de A6, A28 en A50. Met een werkplek in dit kantoorgebouw ben je nationaal centraal gevestigd. Dichtbij het kantoorpand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het centraal station van Kampen en Dronten. Vanuit hier reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar diverse hotspots en steden in de omgeving. Op dit bedrijventerrein zijn vele organisaties en ondernemers gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Carlsonstraat in Kampen?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Carlsonstraat in Kampen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Carlsonstraat 13

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen