Kantoorruimte huren IJsselstein, Floridalaan 8

Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Postadres
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Floridalaan 8 in IJsselstein

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in IJsselstein!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Floridalaan (IJsselstijn)

Op zoek naar een kantoorruimte in een representatief kantoorpand gelegen in Ijsselstein? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het pand dat hier staat sinds 2001 en een totale gebruiksoppervlakte van 1238 m2 heeft is een mooie plek om een ruimte te huren.

Huurprijzen

Het pand dat bestaat uit drie bouwlagen heeft op dit moment 1 kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping beschikbaar. De oppervlakte van deze kantoorkamer is 40 m2. Mocht je hier in geïnteresseerd zijn, kun je altijd gratis en geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze vastgoed consultants.

Een lift aanwezig, parkeerplaatsen en een alarminstallatie

Binnen dit pand zijn er veel voorzieningen waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Wanneer je de kantoorkamer op de 1e verdieping wilt huren maar slecht te been bent, dat is geen probleem, er is namelijk in dit pand een lift aanwezig. Mocht je met de auto komen, dit kantoorgebouw beschikt over verschillende parkeerplaatsen. Binnen en rondom het gebouw is het volledig beveiligd doormiddel van een alarminstallatie. Dus mocht je een keer je spullen willen laten staan, kan dit op een veilige manier.

Loactie en bereikbaarheid

IJsselstein heeft een centrale ligging in het land en is daardoor een gewilde plek om een bedrijf te vestigen. Het kantoorgebouw is goed te bereiken, aangezien de snelwegen A2, A12 en A27 in de nabijheid liggen. Er is een tramhalte vlakbij, datzelfde geldt voor een bushalte. Wat ook een pluspunt van dit pand is dat het een markante ligging aan het water heeft en het pand beschikt over een dakterras en een balkon.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Floridalaan?

Ben jij enthousiast over dit veel biedende pand op een perfect gelegen locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Floridalaan 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen