VERHUURD

IJsselstein, Floridalaan 8

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in IJsselstein!

Kantoorruimte huren aan de Floridalaan (IJsselstijn)

Op zoek naar een kantoorruimte in een representatief kantoorpand gelegen in Ijsselstein? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het pand dat hier staat sinds 2001 en een totale gebruiksoppervlakte van 1238 m2 heeft is een mooie plek om een ruimte te huren.

Huurprijzen

Het pand dat bestaat uit drie bouwlagen heeft op dit moment 1 kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping beschikbaar. De oppervlakte van deze kantoorkamer is 40 m2. Mocht je hier in geïnteresseerd zijn, kun je altijd gratis en geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze vastgoed consultants.

Een lift aanwezig, parkeerplaatsen en een alarminstallatie

Binnen dit pand zijn er veel voorzieningen waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Wanneer je de kantoorkamer op de 1e verdieping wilt huren maar slecht te been bent, dat is geen probleem, er is namelijk in dit pand een lift aanwezig. Mocht je met de auto komen, dit kantoorgebouw beschikt over verschillende parkeerplaatsen. Binnen en rondom het gebouw is het volledig beveiligd doormiddel van een alarminstallatie. Dus mocht je een keer je spullen willen laten staan, kan dit op een veilige manier.

Loactie en bereikbaarheid

IJsselstein heeft een centrale ligging in het land en is daardoor een gewilde plek om een bedrijf te vestigen. Het kantoorgebouw is goed te bereiken, aangezien de snelwegen A2, A12 en A27 in de nabijheid liggen. Er is een tramhalte vlakbij, datzelfde geldt voor een bushalte. Wat ook een pluspunt van dit pand is dat het een markante ligging aan het water heeft en het pand beschikt over een dakterras en een balkon.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Floridalaan?

Ben jij enthousiast over dit veel biedende pand op een perfect gelegen locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op!

 

Kantoorruimte huren IJsselstijn, Floridalaan 8 Floridalaan 8 IJsselstein Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!