Kantoorruimte huren Huis ter Heide, Dolderseweg 2

Voorzieningen
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dolderseweg 2 in Huis ter Heide

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 216 m2
  Huurprijs: € 1.620 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je onderneming in Huis Ter Heide? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Dolderseweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1987 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1971 m2. Op een goed bereikbare locatie tussen Utrecht en Amersfoort huur jij een kantoorruimte. Wil jij weten hoe het hier er uit ziet? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand is momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 216 m2. Dit is een mooie grote oppervlakte waar je met meerdere mensen kunt werken maar ook door kunt groeien. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1260-, dit bedrag is exclusief servicekosten en gekoppeld aan soepele contract voorwaarden. Deelverhuur is mogelijk vanaf 100 m2 voor een maandelijks bedrag van €750,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

24/7 toegankelijk en een pantry

Een kantoorruimte huren aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal wanneer je een echte workaholic bent en in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden. Ook is er in het kantoorgebouw een pantry aanwezig, een fijne plek om voor jezelf en je collega’s een lekker kopje koffie/thee te zetten. Ook kun je hier natuurlijk in de middag een heerlijke lunch voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd, je bereikt namelijk vanaf Huis Ter Heide makkelijk en snel  verschillende plaatsen zoals Utrecht en Amersfoort. Dit kan bijvoorbeeld snel via de A28, A12 en A27. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is vanaf jouw werkplek slechts 2 minuten lopen en bevind zich in dezelfde straat. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Dolderseweg in Huis Ter Heide? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er vragen over de mogelijkheden? Vraag onze vastgoedconsultants om hulp! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Dolderseweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dolderseweg 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen