Kantoorruimte huren Hoorn, Achterom 100a

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Achterom 100a in Hoorn

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 275 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Achterom in Hoorn

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hoorn, maar heb jij nog geen goede locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Achterom in Hoorn. Hier heb je de mogelijkheid om een representatieve en comfortabele werkplek te huren. Naast de fijne werksfeer is ook de locatie van het pand ideaal om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen in deze kantoorkamer? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Je huurt een werkplek die is voorzien van een hoogglanzend wit bureau, een comfortabele bureaustoel en het beeldscherm is ook al aanwezig. Voor een werkplek in deze kantoorruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van slechts €275,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten, zo weet je direct waar je aan toe bent!

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Het huren van een werkplek in de kantoorruimte aan de Achterom in Hoorn brengt vele voordelen met zich mee. Je kun namelijk naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorgebouw, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal dat jij zelf kunt bepalen wanneer je gebruik maakt van jouw werkplek, of dit nu in de avond of in het weekend is. Daarnaast is er ook een luxe pantry in de kantoorunit aanwezig, handig voor het zetten van een lekker kopje koffie of het opwarmen van een maaltijd. 

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een werkplek op een ideale locatie, binnen een loopafstand van slechts 5 minuten bereik je al het station. Hier stap je makkelijk op de trein met een directe verbinding naar het NS station Amsterdam Centraal. Ook met de auto bereik je al snel vanaf de A7 jouw nieuwe kantoorruimte. Tijdens de pauze lekker de benen strekken? Maak een wandeling langs het naastliggende Markermeer.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Achterom in Hoorn?

Zie jij het wel zitten om een werkplek in de kantoorruimte aan de Achterom in Hoorn te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Via SKEPP huur jij een kantoorruimte aan de Achterom in Hoorn.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Achterom 100a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen