Hoogvliet, Langs de Baan 110

Kantoorruimte huren aan de Langs de Baan (Hoogvliet)

Dit grootschalige kantoorpand is gelegen onder de rook van Rotterdam, in het centrum van Hoogvliet. Dit representatieve kantoorpand is gebouwd in 1983 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5798 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven hier een kantoorruimte, voorbeelden hiervan zijn adviesbureaus en financiële holdings. 

Huurprijzen, kantoor Langs de Baan, Hoogvliet Rotterdam

In totaal is er een oppervlakte van 3459 m2 beschikbaar voor de verhuur. Deelverhuur is mogelijk vanaf 708 m2, je huurt dan een hele verdieping. De huurprijs van deze kantoorruimte bedraagt €105,- per m2 per jaar. Niet gek, voor deze toplocatie nabij Rotterdam. Je huurt in principe voor een langer termijn, dit is financieel ook het meest voordelig. Toch voor de korte termijn een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.  

Langs de Baan: representatieve entreehal en pantry’s 

Dit kantoorgebouw is momenteel voorzien van verschillende voorzieningen. Het kantoorgebouw kom je binnen via een representatieve entreehal dat voorzien is van een ontvangstbalie. Bovendien beschikt het kantoorpand over meerdere liften en diverse pantry’s. Ook is het kantoor voorzien van zonwering en ramen die open kunnen. Dit alles maakt dat het erg prettig werken is op deze locatie. 

Locatie en bereikbaarheid, Langs de Baan, Hoogvliet Rotterdam

Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bus- en metrohalte ligt direct voor de deur van het kantoorpand. Vanaf hier bereik je Rotterdam en omstreken in mum van tijd. Met de auto bereik je het kantoorpand het snelst vanaf de A15. Vanaf deze snelweg is het slechts 7 minuten rijden naar kantoor. Wil je je auto op het aanwezige terrein parkeren? Dan betaal je hiervoor jaarlijks €350,-. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Langs de Baan?

Zie jij het zitten om de ruimte van 3459 m2 te huren of een deel ervan? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren in grootschalig pand te Hoogvliet Langs de Baan 110 Hoogvliet Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!