Kantoorruimte huren Hoogeveen, Het Haagje 5

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Het Haagje 5 in Hoogeveen

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 188 m2
  Huurprijs: € 5.781 € 5.203 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 622 m2
  Huurprijs: € 5.781 € 5.203 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Het Haagje in Hoogeveen

Ben jij op zoek voor je organisatie naar een geschikte kantoorruimte in Hoogeveen, maar heb je nog niet het juiste kantoorgebouw gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan Het Haagje, gelegen aan een doorgaande weg op een mooie zichtlocatie. Je huurt hier een kantoorruimte in het zakelijke gedeelte van Hoogeveen en dichtbij het begin van de hoofd-winkelstraat. Zie jij het wel zitten om hier jouw bedrijf te vestigen op deze locatie? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 185 m2. Deze kantoorruimte wordt opgeleverd met systeemplafonds, elektrische schuifdeuren, glasvezel en een cv-installatie. Het is een representatieve kantoorruimte die te huur is voor een maandelijks bedrag van €1772,-. Ben je benieuwd welke huurvoorwaarden gekoppeld zijn aan deze kantoorruimte en of het daadwerkelijk bij jouw onderneming past? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

24/7 toegankelijkheid, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan Het Haagje in Hoogeveen maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om jouw eigen tijden te bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. Handig op momenten wanneer je ’s avonds nog wat langer door wilt en in de weekenden de laatste werkzaamheden wilt afronden. Reis je met de auto naar je werkplek? Het kantoorpand heeft in totaal 20 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde. Daarnaast is het ook makkelijk om in de nabije omgeving te parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie. Verschillende rijkswegen zoals de A28 en A37 zijn makkelijk te bereiken met de auto. Binnen enkele minuten reis jij al vanaf de afritten naar jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden in dezelfde straat en heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Hoogeveen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan Het Haagje in Hoogeveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan Het Haagje in Hoogeveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan Het Haagje in Hoogeveen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Het Haagje 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen