VERHUURD
Super deal

Hoofddorp Centrum, Jupiterstraat 51-69

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Hoofddorp Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Jupiterstraat (Hoofddorp Zuid)

Dit reeds gemoderniseerde kantoorpand is gebouwd in het jaar 1988. Met een totale perceeloppervlakte van 2240 m2 en een verhuurbaar oppervlakte van 1076 m2 is er voor ieder bedrijf wel een geschikte kantoorruimte te vinden. Op dit moment huren verschillende bedrijven kantoorruimte in dit pand, denk bijvoorbeeld aan adviesbureaus, softwareontwikkelaars en financiële dienstverleners.

Huurprijzen, kantoor Jupiterstraat, Hoofddorp

Op dit moment zijn er grote kantoorkamers van 67 m2 en kantoorruimte op maat (>100 m2) beschikbaar voor de verhuur. Voor de kantoorruimtes van 67 m2 betaal je maandelijks €1280,-. Deze prijs is inclusief servicekosten, WiFi, een parkeerplek en koffie en thee. Kantoorruimte op maat is te huur voor €120,- per m2 per jaar.

Jupiterstraat, razendsnel internet en 24/7 toegang

In dit kantoorpand maak je gebruik van een razendsnelle glasvezelverbinding. Daarnaast heb je altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte, wel zo fijn als je een keer langer wilt doorwerken. Verder is er een pantry aanwezig waar je tussen de middag je lunch kunt bereiden. Liever buiten de deur lunchen? Diverse restaurantjes en koffiebarretjes bevinden zich om de hoek.

Locatie en bereikbaarheid, Jupiterstraat, Hoofddorp

Dit kantoorgebouw is vanaf de A4 uitstekend met de auto bereikbaar. Tevens bevindt het NS-station Hoofddorp zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Diverse verbindingen zijn vanaf hier beschikbaar. Ook is Luchthaven Schiphol per openbaar vervoer en auto binnen 10 minuten te bereiken. Een ideale werklocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jupiterstraat?

Enthousiast geworden over deze locatie aan de Jupiterstraat in Hoofddorp? Kom dan snel een kijkje nemen om te zien of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!