Kantoorruimte huren Hoofddorp Centrum, Jupiterstraat 51-69

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Hoofddorp, Kalorama 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Hoofddorp 11 min. lopen (0,9 km)
  • Park 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jupiterstraat 51-69 in Hoofddorp Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hoofddorp Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jupiterstraat (Hoofddorp Zuid)

Dit reeds gemoderniseerde kantoorpand is gebouwd in het jaar 1988. Met een totale perceeloppervlakte van 2240 m2 en een verhuurbaar oppervlakte van 1076 m2 is er voor ieder bedrijf wel een geschikte kantoorruimte te vinden. Op dit moment huren verschillende bedrijven kantoorruimte in dit pand, denk bijvoorbeeld aan adviesbureaus, softwareontwikkelaars en financiële dienstverleners. 

Huurprijzen, kantoor Jupiterstraat, Hoofddorp 

Op dit moment zijn er grote kantoorkamers van 67 m2 en kantoorruimte op maat (>100 m2) beschikbaar voor de verhuur. Voor de kantoorruimtes van 67 m2 betaal je maandelijks €1280,-. Deze prijs is inclusief servicekosten, WiFi, een parkeerplek en koffie en thee. Kantoorruimte op maat is te huur voor €120,- per m2 per jaar. 

Jupiterstraat, razendsnel internet en 24/7 toegang

In dit kantoorpand maak je gebruik van een razendsnelle glasvezelverbinding. Daarnaast heb je altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte, wel zo fijn als je een keer langer wilt doorwerken. Verder is er een pantry aanwezig waar je tussen de middag je lunch kunt bereiden. Liever buiten de deur lunchen? Diverse restaurantjes en koffiebarretjes bevinden zich om de hoek. 

Locatie en bereikbaarheid, Jupiterstraat, Hoofddorp

Dit kantoorgebouw is vanaf de A4 uitstekend met de auto bereikbaar. Tevens bevindt het NS-station Hoofddorp zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Diverse verbindingen zijn vanaf hier beschikbaar. Ook is Luchthaven Schiphol per openbaar vervoer en auto binnen 10 minuten te bereiken. Een ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jupiterstraat?

Enthousiast geworden over deze locatie aan de Jupiterstraat in Hoofddorp? Kom dan snel een kijkje nemen om te zien of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jupiterstraat 51-69

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen