Super deal

Heusden, Engstraat 18

5256 BD Heusden

  • Internet

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Engstraat in Heusden

Zoek jij een representatieve kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw op een top locatie in Heusden. Het kantoorpand is gebouwd in 1682 en is ingeschreven als rijksmonument sinds 1992. Het is een gezellige straat waar al veel ondernemers zich hebben gevestigd. Niet alleen de bereikbaarheid is goed, ook maak je naast je werkplek gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren. Hierbij maak je gebruik van het aanwezige meubilair, wat je veel tijd en moeite bespaart. Wanneer je hier een werkplek huurt kun jij jezelf ook KVK- laten inschrijven en een postadres opnemen, ideaal voor jou als onderneming. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Meerdere werkplekken nodig? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

24/7 toegankelijk, schoonmaakservice en WiFi

Het huren van een kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen, bijvoorbeeld het feit dat je 24/7 toegang hebt tot het kantoorgebouw. Dit is erg fijn wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt namelijk bij zowel de algemene ruimten als bij de werkplekken gefaciliteerd. Ook maak je op deze locatie gebruik van razendsnelle WiFi, snel en efficiënt werken dus!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt in een gezellige straat in Heusden, gezellige terrasjes zijn op korte loopafstand bereikbaar. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je slechts 5 minuten onderweg naar de oprit van de A59. De A15 en A2 liggen iets verder weg. Reis je liever met het openbaarvervoer? Er zit een bushalte op een korte loopafstand van slechts 4 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Engstraat in Heusden? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken. Zijn er vragen en of onduidelijkheden? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Engstraat.

Engstraat 18 Engstraat 18 Heusden Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!