Kantoorruimte huren Heusden, Engstraat 18

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Postadres
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Engstraat 18 in Heusden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Heusden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Engstraat in Heusden

Zoek jij een representatieve kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw op een top locatie in Heusden. Het kantoorpand is gebouwd in 1682 en is ingeschreven als rijksmonument sinds 1992. Het is een gezellige straat waar al veel ondernemers zich hebben gevestigd. Niet alleen de bereikbaarheid is goed, ook maak je naast je werkplek gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren. Hierbij maak je gebruik van het aanwezige meubilair, wat je veel tijd en moeite bespaart. Wanneer je hier een werkplek huurt kun jij jezelf ook KVK- laten inschrijven en een postadres opnemen, ideaal voor jou als onderneming. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Meerdere werkplekken nodig? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

24/7 toegankelijk, schoonmaakservice en WiFi

Het huren van een kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen, bijvoorbeeld het feit dat je 24/7 toegang hebt tot het kantoorgebouw. Dit is erg fijn wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt namelijk bij zowel de algemene ruimten als bij de werkplekken gefaciliteerd. Ook maak je op deze locatie gebruik van razendsnelle WiFi, snel en efficiënt werken dus!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt in een gezellige straat in Heusden, gezellige terrasjes zijn op korte loopafstand bereikbaar. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je slechts 5 minuten onderweg naar de oprit van de A59. De A15 en A2 liggen iets verder weg. Reis je liever met het openbaarvervoer? Er zit een bushalte op een korte loopafstand van slechts 4 minuten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Engstraat in Heusden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Engstraat in Heusden? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken. Zijn er vragen en of onduidelijkheden? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Engstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Engstraat 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen