Kantoorruimte huren Hengevelde, Goorsestraat 10

4 (7 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Goorsestraat 10 in Hengevelde

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 230 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 325 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Goorsestraat in Hengevelde

In het centrum van Hengevelde vindt je dit kantoorgebouw dat een moderne en eigentijdse uitstraling heeft. Het kantoorpand is gebouwd in 1968 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 552 m2. Diverse bedrijven, waaronder reclamebureaus en organisatieadviesbureaus, zijn al gevestigd in dit kantoorgebouw. Word jij de volgende?

Huurprijzen

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Hengevelde, zijn nog meerdere kantoorruimten te huur. De beschikbare kantoorruimten variëren in grootte van 12 m2 tot 34 m2. Voor de kleinste ruimte van 12 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €75,-, goedkoper kan bijna niet! Liever de grootste ruimte van 34 m2 huren? Dan ben je maandelijks een bedrag kwijt van €212,50. Doorgaans is een huurtermijn van minimaal 1 jaar financieel het meest voordelig. 

Parkeerruimte, Wi-Fi, een pantry en archiefruimte 

Wanneer je besluit om een kantoorruimte te huren op deze locatie, dan maak je direct gebruik van de vele services en voorzieningen. Wat deze precies zijn? Wat dacht je van voldoende parkeerruimte, een Wi-Fi-verbinding wat zorgt voor snel en efficiënt werken, een pantry, een archiefruimte en een gemeenschappelijke receptie die zorgt voor binnenkomende telefonie en postverwerking.  Het gebruik van dit alles zit bij de huurprijs inbegrepen, ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Kerk. Vanaf deze halte is het slechts 2 minuten lopen naar het kantoorpand. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A1 in slechts 12 minuten op kantoor. Vanaf de A35 doe je er iets langer over, namelijk 19 minuten. In de nabije omgeving zijn ook restaurants gevestigd en café waar je heerlijk koffie kunt drinken in je pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Goorsestraat?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Goorsestraat in Hengevelde? Aarzel niet langer en plan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht je vragen hebben over de ruimten in dit kantoorpand, neem dan gerust contact op met een van onze vastgoedconsultants.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Wij zitten met ons bedrijf (DRK Media) een aantal maanden in het Business Center.

Het bevalt ons uitstekend. De verhuurder heeft een aantal investeringen gedaan, waardoor het nog prettiger werken is. Denk aan ons 500mbit internet. Als je op zoek bent naar een professionele kantoorkamer met top faciliteiten op een goed bereikbare locatie..is Hengelandt zeker wat voor u.

D

Prachtig ingericht pand met veel allure en uitstraling (voormalig RABO bank gebouw) op perfecte locatie voor klanten om aan te reizen.

Van alle gemakken voorzien en leuke collegae die elkaar versterken. Goede keuze geweest en absoluut tevreden met de verhuurder Hengelandt. Value for money! Aarzel niet om mij te bellen voor referenties.

J

De kantoren zien er allemaal netjes en verzorgd uit!

Niets te klagen over dit kantoorpand.

L

Prima kantoorgebouw met goede voorzieningen!

Jammer dat het niet echt een gezellige omgeving is verder...

K

Zakelijke uitstraling.

PRima locatie om bezoekers te ontvangen en vergaderingen te houden.

B

Prima gebouw om in te werken.

Voorzien van alle benodigde voorzieningen.

S

top.

mooie centrale locatie in Hengevelde.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Goorsestraat 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen