Kantoorruimte huren Heerenveen, Haskeruitgang 103

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Haskeruitgang 103 in Heerenveen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Heerenveen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Haskeruitgang in Heerenveen

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Heerenveen, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Haskeruitgang. Hier heb je de mogelijkheid om een nette en comfortabele kantoorkamer te huren. In het kantoorpand zijn de nodige faciliteiten aanwezig en is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gevestigd. Ben jij benieuwd en wil je graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er drie beschikbare kantoren voor de verhuur. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 18 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €380,-, dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten. De andere twee kantoorruimten hebben een oppervlakte van 21 m2 en zijn te huur vanaf €400,- per maand, ook deze huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Benieuwd welke huurvoorwaarden gekoppeld zijn aan de kantoorunits? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.

24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Haskeruitgang in Heerenveen heb je veel vrijheid en zijn de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw goed georganiseerd. Wil je graag jouw eigen werktijden bepalen? Dan ben je bij dit kantoorgebouw aan het goede adres, je hebt namelijk de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je kantoorruimte. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! De auto kun je makkelijk en snel op eigen terrein parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is vanaf de A7 afslag 26 binnen enkele minuten goed te bereiken en zoals eerder aangeven kun je dus makkelijk op eigen terrein je auto parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Vanaf het centrale bus- en treinstation is de Haskeruitgang 103 op een aantal minuten lopen te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Haskeruitgang in Heerenveen?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Haskeruitgang in Heerenveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Haskeruitgang in Heerenveen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Haskeruitgang 103

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen