Kantoorruimte huren Heerenveen, Fok 72

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fok 72 in Heerenveen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Heerenveen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Fok (Heerenveen)

Aan het Fok in Heerenveen, gelegen aan het water, staat dit geheel eigentijdse kantoorgebouw. Gebouwd in het jaar 1871 en bewoond geweest door notarissen en artsen. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 659 m2, hiervan is momenteel nog 18 m2 beschikbaar als kantoorruimte. 

Huurprijzen, kantoor Fok, Heerenveen

Je huurt in dit kantoorpand in Heerenveen kantoorruimte tegen een relatief lage huurprijs. De ruimte van 18 m2 is namelijk al te huur voor een maandelijks bedrag van €300,-. Dit betreft ook nog eens een all-inprijs. Diverse services en voorzieningen zitten inbegrepen bij deze huurprijs. 

Fok: schoonmaak, koffie/thee en vergaderruimte 

In dit kantoorpand aan het Fok in Heerenveen huur je niet alleen kantoorruimte, je maakt ook direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Zo worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt en betaal je voor het gebruik van koffie/thee en de vergaderruimte niets extra’s. Daarnaast is er een kantine aanwezig waar jij samen met je collega’s gezellig kunt lunchen. Bovendien is er bij het kantoorpand parkeerruimte aanwezig, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt. En nog een leuke bijkomstigheid, als huurder heb je toegang tot de Ierse pub. Een gezellige plek om samen met collega’s na werktijd een biertje te drinken. 

Locatie en bereikbaarheid, Fok, Heerenveen

Dit kantoorpand aan het Fok in Heerenveen is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar. Treinstation Heerenveen ligt op een afstand van slechts 2 kilometer. Vanaf hier reis je gemakkelijk met de bus naar het kantoorgebouw. Bushalte Heerenveen Gemeentehuis ligt namelijk direct om de hoek. Met de auto ben je vanaf de A32 en de A7 binnen 5 minuten op kantoor. Een ideale locatie dus, ook voor het ontvangen van zakenpartners. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Fok?

Wil jij graag deze laatste ruimte van 18 m2 huren in dit kantoorpand in Heerenveen? Wees er dan snel bij, voor je het weet is de ruimte niet meer beschikbaar. Plan daarom vandaag nog een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Gezellig huren hier in het Friese Heerenveen!!

T

Een leuk kantoorpand met ruim opgezette kantoorruimten.

En zeker betaalbaar!

S

Prettige werksfeer, veel lichtinval in de kantoorruimtes en een fijne huiselijke sfeer :)

K

Van de buitenkant lijkt het haast niet op een kantoorpand.

Maar erg mooi van binnen. Netjes afgewerkt en goede kantoorruimten voor ieder soort onderneming.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fok 72

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen