VERHUURD
Super deal

Heerenveen, Burgemeester Falkenaweg 58

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Heerenveen!

Kantoorruimte huren aan de Burgemeester Falkenaweg (Heerenveen)

Kantoorruimte huren in Heerenveen? Dat kan aan de Burgemeester Falkenaweg. Je huurt in dit kantoorpand ruimten vanaf 17 m2. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 1629 m2.

Huurprijzen, kantoor Burgemeester Falkenaweg, Heerenveen

Je huurt in dit kantoorpand ruimten tegen aantrekkelijke huurprijzen. Zo is de ruimte van 17 m2 al te huur voor slechts €160,- per maand. Liever een grotere ruimte huren van bijvoorbeeld 63 m2? Dan betaal je maandelijks een bedrag van €580,-. Flexibel huren en lange termijn huren is beide mogelijk op deze mooie locatie.

Burgemeester Falkenaweg: 24/7 toegang en schoonmaakservice

De beschikbare kantoorruimten bevinden zich op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Naast het huren van kantoorruimte maak je ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heeft iedere huurder altijd 24 uur per dag toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Wel zo makkelijk als jij een keer buiten de traditionele kantooruren wilt werken. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten gewoon bij de huurprijs inbegrepen. Op deze manier kun jij je volledig focussen op jouw eigen werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid, Burgemeester Falkenaweg, Heerenveen

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is Heerenveen en ligt op een afstand van slechts 1,8 kilometer. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A32 en de A7. Vanaf deze snelwegen is het nog maar 5 minuten rijden naar kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een erg gezellige omgeving. Na werktijd kun jij gezellig een potje poolen met collega’s bij het Snooker & Pool Centrum!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Burgemeester Falkenaweg?

Zie jij jezelf al werken in dit moderne kantoorgebouw aan de Burgemeester Falkenaweg? Of wil je gewoon een keer een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorkamers te huur in Heerenveen vlakbij snelwegen Burgemeester Falkenaweg 58 Heerenveen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!