Kantoorruimte huren Heerenveen, Burgemeester Falkenaweg 58

Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Burgemeester Falkenaweg 58 in Heerenveen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Heerenveen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Burgemeester Falkenaweg (Heerenveen)

Kantoorruimte huren in Heerenveen? Dat kan aan de Burgemeester Falkenaweg. Je huurt in dit kantoorpand ruimten vanaf 17 m2. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 1629 m2. 

Huurprijzen, kantoor Burgemeester Falkenaweg, Heerenveen

Je huurt in dit kantoorpand ruimten tegen aantrekkelijke huurprijzen. Zo is de ruimte van 17 m2 al te huur voor slechts €160,- per maand. Liever een grotere ruimte huren van bijvoorbeeld 63 m2? Dan betaal je maandelijks een bedrag van €580,-. Flexibel huren en lange termijn huren is beide mogelijk op deze mooie locatie. 

Burgemeester Falkenaweg: 24/7 toegang en schoonmaakservice

De beschikbare kantoorruimten bevinden zich op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Naast het huren van kantoorruimte maak je ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heeft iedere huurder altijd 24 uur per dag toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Wel zo makkelijk als jij een keer buiten de traditionele kantooruren wilt werken. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten gewoon bij de huurprijs inbegrepen. Op deze manier kun jij je volledig focussen op jouw eigen werkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid, Burgemeester Falkenaweg, Heerenveen

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is Heerenveen en ligt op een afstand van slechts 1,8 kilometer. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A32 en de A7. Vanaf deze snelwegen is het nog maar 5 minuten rijden naar kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een erg gezellige omgeving. Na werktijd kun jij gezellig een potje poolen met collega’s bij het Snooker & Pool Centrum! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Burgemeester Falkenaweg?

Zie jij jezelf al werken in dit moderne kantoorgebouw aan de Burgemeester Falkenaweg? Of wil je gewoon een keer een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Burgemeester Falkenaweg 58

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen