VERHUURD

Harlingen, Zuiderhaven 73

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Harlingen!

Kantoorruimte huren aan de Zuiderhaven in Harlingen

Het gebouw aan de Zuiderhaven in Harlingen, waar vroeger de havendouane was gevestigd is anno nu uitgerust met moderne faciliteiten en een ruime en lichte kantoorruimte. Gelegen naast de monumentale neogotische kerk in het centrum van Harlingen is dit een unieke locatie voor de huisvesting van uw bedrijf. Met het bus- en treinstation in de buurt is de bereikbaarheid met het OV uitstekend en ook de wegen naar de N31 en de afsluitdijk liggen op enkele minuten rijden.

Huurprijzen

Er zijn in dit kantoorgebouw nog slechts een beperkt aantal kantoorruimten te huur. Kantoorruimtes zijn te huur vanaf 15 m2 voor een all-in prijs van €300,-. Of je nu groot wil huren of liever een kleinere ruimte tot jou beschikking hebt, op dit moment is er nog 1 ruimte voor keuze.

Modern gefaciliteerd en een tuinterras

Het huren in dit kantoorgebouw aan de Zuiderhaven in Harlingen verzekerd je ook direct van het gebruik van de aanwezige faciliteiten aan de Zuiderhaven in Harlingen. U kunt gebruiken maken van de koffiecorner, toiletten, parkeerruimte en voor de nodige ontspanning; het tuinterras. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg en tegen een meerprijs extra faciliteiten te verkrijgen. Zo is het mogelijk om telefoon- en secretariaatservice of systeembeheer voor u te regelen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand is gunstig in Harlingen. Met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer is het pand uitstekend bereikbaar. De opritten van de snelwegen A7 en A31 zijn maar een paar minuten vanaf jouw werkplek gelegen. Mocht je liever met het openbaar vervoer naar je werk willen reizen? De dichtstbijzijnde bushalte is maar op slechtst 4 minuten loopafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Zuiderhaven in Harlingen?

Wil je graag met eigen ogen zien hoe jouw toekomstige bedrijfslocatie aan de Zuiderhaven in Harlingen eruit ziet? SKEPP plant gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder bij al je vragen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!