Kantoorruimte huren Harlingen, Zuiderhaven 73

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zuiderhaven 73 in Harlingen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Harlingen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zuiderhaven in Harlingen

Het gebouw aan de Zuiderhaven in Harlingen, waar vroeger de havendouane was gevestigd is anno nu uitgerust met moderne faciliteiten en een ruime en lichte kantoorruimte. Gelegen naast de monumentale neogotische kerk in het centrum van Harlingen is dit een unieke locatie voor de huisvesting van uw bedrijf. Met het bus- en treinstation in de buurt is de bereikbaarheid met het OV uitstekend en ook de wegen naar de N31 en de afsluitdijk liggen op enkele minuten rijden.

Huurprijzen

Er zijn in dit kantoorgebouw nog slechts een beperkt aantal kantoorruimten te huur. Kantoorruimtes zijn te huur vanaf 15 m2 voor een all-in prijs van €300,-. Of je nu groot wil huren of liever een kleinere ruimte tot jou beschikking hebt, op dit moment is er nog 1 ruimte voor keuze.

Modern gefaciliteerd en een tuinterras 

Het huren in dit kantoorgebouw aan de Zuiderhaven in Harlingen verzekerd je ook direct van het gebruik van de aanwezige faciliteiten aan de Zuiderhaven in Harlingen. U kunt gebruiken maken van de koffiecorner, toiletten, parkeerruimte en voor de nodige ontspanning; het tuinterras. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg en tegen een meerprijs extra faciliteiten te verkrijgen. Zo is het mogelijk om telefoon- en secretariaatservice of systeembeheer voor u te regelen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand is gunstig in Harlingen. Met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer is het pand uitstekend bereikbaar. De opritten van de snelwegen A7 en A31 zijn maar een paar minuten vanaf jouw werkplek gelegen. Mocht je liever met het openbaar vervoer naar je werk willen reizen? De dichtstbijzijnde bushalte is maar op slechtst 4 minuten loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Zuiderhaven in Harlingen?

Wil je graag met eigen ogen zien hoe jouw toekomstige bedrijfslocatie aan de Zuiderhaven in Harlingen eruit ziet? SKEPP plant gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder bij al je vragen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zuiderhaven 73

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen