Kantoorruimte huren Harlingen, Noorderhaven 47

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noorderhaven 47 in Harlingen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Harlingen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Sfeervolle kantoorruimte, met uitzicht op de haven, te huur in dit klassieke herenhuis in Harlingen

Aan de Noorderhaven in Harlingen staat dit kantoorgebouw waarin vroeger het waterschap gevestigd zat. Met een fraai uitzicht op de haven en een plek in dit oude herenhuis, is dit een unieke locatie voor uw bedrijf. Naast de mooie ligging is het ook nog eens goed bereikbaar met het OV, want het treinstation ligt op een steenworp afstand. De uitgebreide voorzieningen ontzorgen u van bijzaken, zodat u zich volledig kunt focussen op de groei van uw bedrijf.

Kantoorkamer of kantoorruimte op maat? SKEPP maakt het mogelijk

Wilt u met u bedrijf huren op deze prachtige locatie aan de Noorderhaven in Harlingen, SKEPP helpt u graag met het regelen. Het is mogelijk om één of meerdere kantoorkamers te huren. Op dit moment is er in totaal nog maar 111 m2 vrij! Kantoorruimtes zijn te huur vanaf 20 m2 voor een all-in prijs van €400,-. Het is natuurlijk ook mogelijk om alle ruimten in één keer te huren als kantoorruimte op maat. Neem voor meer informatie over de huurprijs contact op met SKEPP en laat u informeren over de opties. 

Faciliteiten die ervoor zorgen dat u zich kunt richten op de belangrijke dingen

Met het huren van uw kantoorruimte in dit kantoorgebouw aan de Noorderhaven in Harlingen, kunt u zich volledig richten op uw werk en bedrijf. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats als u arriveert op uw werk en haal vervolgens een heerlijke kop koffie halen in de koffiecorner. De gehuurde ruimte is schoongemaakt en u kunt gebruik maken van de vergaderruimten voor een overleg of presentatie. In de kantine of op het tuinterras kunt u in de pauzes terecht tijdens de lunch om een stoom af te blazen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de Ierse pub voor de vrijdagmiddagborrel als afsluiting van de werkweek.

Ziet u deze locatie als toekomstige kantoorruimte? Neem contact op met SKEPP

Plan direct een rondleiding door dit kantoorgebouw in bij SKEPP als u de mogelijkheden graag met eigen ogen wilt zien. Gratis en geheel vrijblijvend plant u een rondleiding in op een moment dat het u uitkomt. Neem contact op met onze vastgoedconsultants door te bellen, te mailen of simpelweg een whatsappberichtje te sturen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Noorderhaven 47

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen