Kantoorruimte huren Harderwijk, Datonstraat 17

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Datonstraat 17 in Harderwijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 590 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 885 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Daltonstraat in Harderwijk

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Harderwijk, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Daltonstraat. Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorgebouw wat een visiteplaatje is voor jouw organisatie. De voorzieningen zijn hier goed gefaciliteerd en jouw werkplek is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ben jij benieuwd naar hoe het er hier binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op deze locatie is het al mogelijk om een kantoorkamer te huren voor 1 persoon, ideaal wanneer je als zzp’er een eigen kantoorruimte wilt huren. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €295,- per maand. Huur je liever een kantoorruimte met meer ruimte of ben je met meer personen? Dan kun je ook kiezen voor een kantoorunit voor 2 of 3 personen. De prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Nieuwsgierig naar alle opties? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijkheid en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Daltonstraat in Harderwijk, profiteer je naast je comfortabele kantoorkamer ook van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid ben je vrij in het inplannen van je werkdagen, dit kan bijvoorbeeld ook in de avonduren of in het weekend zijn. Daarnaast kun jij elke keer wanneer je het kantoorpand verlaat met een gerust hart je werkspullen achterlaten. Door het inpandige alarmsysteem is het kantoorgebouw goed beveiligd. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, ben je slechts 5 minuten onderweg vanaf de rijksweg A28, daarnaast liggen ook de A6 en A1 op korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf jouw werkplek is de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 600 meter afstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Daltonstraat in Harderwijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Daltonstraat in Harderwijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants! Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. We rekenen hier bij SKEPP geen kosten voor, wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Harderwijk.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Datonstraat 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen