Kantoorruimte huren Groningen Zuid, Van Ketwich Verschuurlaan 102

3 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Ketwich Verschuurlaan 102 in Groningen Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Werken in Groningen? Huur kantoorruimte vanaf 19 m2 in dit kantoor!

Het kantoorgebouw is een voormalige hotelschool in Groningen-Zuid. Een goed bereikbare locatie, met een ligging vlakbij de snelwegen A28 en A7. De contouren van een school zijn nog duidelijk merkbaar in dit kantoor, met lokalen, een aula en een gymzaal. Een ideale plek om een kantoorruimte te huren!

Kantoorruimte te huur vanaf 19 m2 in dit karakteristieke kantoorpand

Dit kantoorgebouw bestaat uit drie bouwlagen en een kelder, waar u een kantoorkamer vanaf 19 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huurt. Er is hier ruimte voor diverse bedrijven. Of u nu in de gezondheidszorg actief bent of juist werkt in de creatieve sector: hier is er plek voor u!

U huurt in Groningen minimaal 1 jaar vanaf maar €70,- per m2 per jaar

In dit voormalige schoolgebouw bedraagt de huurtermijn minimaal 1 jaar. De huurprijs is vanaf slechts €70,- per m2 per jaar. Kortom, geen hoge huurprijs!

Keukens aanwezig en ruimte om uw auto te parkeren op eigen terrein

In het kantoor zijn grote keukens aanwezig en een voormalig restaurant. Reist u met de auto naar uw kantoorruimte? Er is ruimte aan de voor- en achterzijde van het kantoorgebouw om uw auto te parkeren. Het is ook goed voor te stellen dat u per openbaar vervoer reist, vanwege de ligging vlakbij bushaltes.

Bij SKEPP plant u een rondleiding in door het kantoorgebouw in Groningen

Het is verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoorpand in Groningen. Dat doet u door gratis een rondleiding in te plannen bij SKEPP. Het menu, rechts op de pagina, is daarvoor te gebruiken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Ziet er allemaal wel netjes uit maar vind het weinig uitstraling hebben

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Ketwich Verschuurlaan 102

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen