Kantoorruimte huren Groningen Zuid, Schweitzerlaan 12

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schweitzerlaan 12 in Groningen Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schweitzerlaan in Groningen (Zuid)

Het kantoorpand is gelegen op het hoogwaardige kantorenpark 'Corpus den Hoorn', naast het Martini Ziekenhuis in Groningen. De locatie is uitstekend toegankelijk, met een ligging nabij de snelwegen A7 en A28. Het grote pluspunt van dit kantoor is dat er ook een kelder is waar u spullen kunt opslaan. Altijd handig.

Huurprijzen

In dit representatieve kantoorgebouw in Groningen huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 207 m2. De opslagruimte in de kelder bedraagt circa 207 m2. Normaal gesproken huurt u hier minimaal 1 jaar. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een flexibele huurovereenkomst, dan is dat bespreekbaar. Ondanks de gunstige locatie in Groningen, is de huurprijs vanaf slechts €80,- per m2 per jaar. Daarnaast hoeft u geen vaste parkeerplaats te huren, er is voldoende parkeerruimte. Een extra voordeel dus, wanneer u besluit om hier een kantoorruimte te huren.

Kantine, terras, lift, vergaderruimte en schoonmaakservice!

Lunchtijd? Zoek een plekje in de kantine of op het terras in het pand aan de Schweitzerlaan in Groningen (Zuid). Wilt u iets naar de opslagplek in de kelder brengen? Neem de lift en ga niet met zware spullen de trap op en af. Tijd om iets te bespreken? Beleg een vergadering in de vergaderruimte. Heeft u geen tijd om algemene ruimten schoon te maken? Geen probleem, dit wordt voor u geregeld. Luxe voorzieningen, naast het hebben van een kantoorruimte!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schweitzerlaan in Groningen (Zuid)?

Zoekt u een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2 aan de Schweitzerlaan in Groningen (Zuid)? Dan bent u hier aan het juiste adres. Plan direct een rondleiding in door dit kantoor. Dit doet u bij SKEPP: het menu rechts op de pagina dient daarvoor. Succes!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Q

Mooie werklocatie aan een groot meer gelegen, lekker om even uit te waaien tijdens de pauze.

E

Mooie locatie maar kan wel een kleine opknapbeurt gebruiken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schweitzerlaan 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen