Kantoorruimte huren Groningen Zuid, Laan Corpus den Hoorn 200

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan Corpus den Hoorn 200 in Groningen Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in parkachtige omgeving in Groningen

Een prominente zichtlocatie, direct aan de snelweg A28 en in een parkachtige omgeving: dat zijn de vooruitzichten als u hier gaat werken. Lekker toch? Er is bovendien ruimte om uw auto te parkeren. Bent u sportief en komt u op de fiets? Er is ook een overdekte fietsenstalling.

Op zoek naar een ruime werklocatie? Kantoorruimte te huur vanaf 598 m2!

Het kantoorpand heeft een kelder, begane grond en drie verdiepingen. U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 598 m2. Behoefte aan opslagruimte? Er is ook een archiefruimte van 228 m2. 

Goedkoop een kantoorruimte op maat huren voor een aantrekkelijke huurprijs

U huurt hier al een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. In principe is het financieel het meest voordelig om minimaal 1 jaar een kantoorruimte te huren. Een kortere huurtermijn is eventueel bespreekbaar. 

Kantine en lift aanwezig in dit toegankelijke kantoorgebouw in Groningen

Naast uw eigen kantoorruimte, maakt u hier ook gebruik van de voorzieningen binnen de vier muren van het kantoorgebouw. Er is bijvoorbeeld een kantine aanwezig, die u kunt gebruiken als lunchruimte of om even koffie te drinken. Zit uw kantoorruimte op de 3e verdieping? Geen enkel probleem en ga met de lift.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor bij SKEPP

Ja, echt waar: een rondleiding door dit representatieve kantoor is gratis bij SKEPP. Bovendien plant u de rondleiding in wanneer het u uitkomt. Dit doet u via het menu, dat u rechts op deze pagina ziet. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Relatief goedkope huurmogelijkheden, en wel een erg prettige ligging aan het water.

Een fijne plek om 's middags een frisse neus te halen.

Q

Een mooie groene omgeving om in te werken...

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan Corpus den Hoorn 200

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen