VERHUURD

Groningen Zuid, Laan Corpus den Hoorn 200

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Groningen Zuid!

Kantoorruimte te huur in parkachtige omgeving in Groningen

Een prominente zichtlocatie, direct aan de snelweg A28 en in een parkachtige omgeving: dat zijn de vooruitzichten als u hier gaat werken. Lekker toch? Er is bovendien ruimte om uw auto te parkeren. Bent u sportief en komt u op de fiets? Er is ook een overdekte fietsenstalling.

Op zoek naar een ruime werklocatie? Kantoorruimte te huur vanaf 598 m2!

Het kantoorpand heeft een kelder, begane grond en drie verdiepingen. U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 598 m2. Behoefte aan opslagruimte? Er is ook een archiefruimte van 228 m2.

Goedkoop een kantoorruimte op maat huren voor een aantrekkelijke huurprijs

U huurt hier al een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. In principe is het financieel het meest voordelig om minimaal 1 jaar een kantoorruimte te huren. Een kortere huurtermijn is eventueel bespreekbaar.

Kantine en lift aanwezig in dit toegankelijke kantoorgebouw in Groningen

Naast uw eigen kantoorruimte, maakt u hier ook gebruik van de voorzieningen binnen de vier muren van het kantoorgebouw. Er is bijvoorbeeld een kantine aanwezig, die u kunt gebruiken als lunchruimte of om even koffie te drinken. Zit uw kantoorruimte op de 3e verdieping? Geen enkel probleem en ga met de lift.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor bij SKEPP

Ja, echt waar: een rondleiding door dit representatieve kantoor is gratis bij SKEPP. Bovendien plant u de rondleiding in wanneer het u uitkomt. Dit doet u via het menu, dat u rechts op deze pagina ziet. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.

2 beoordelingen Laan Corpus den Hoorn

Relatief goedkope huurmogelijkheden, en wel een erg prettige ligging aan het water. Een fijne plek om 's middags een frisse neus te halen.

Een mooie groene omgeving om in te werken...

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!