Goor, Grotestraat 26

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 3.395 p.m.

Representatief kantoorgebouw te huur aan de Grotestraat te Goor (Overijssel)

Dit kantoorpand is gelegen in het centrum van het Twentse Goor. Hier wordt kantoorruimte op maat te huur aangeboden. De begane grond heeft een totale oppervlakte van 365 m2 terwijl de eerste verdieping over een metrage van 315 m2 beschikt.

Kantoorruimte te huur in Goor vanaf 388 m2

Kantoorruimte huren is mogelijk vanaf 388 m2 t/m 804 m2 maar bent u op zoek naar een kleiner metrage? Informeer dan bij SKEPP over de mogelijkheden van dit kantoorgebouw. De huurperiode is in overleg, zo flexibel mogelijk in te kleden. Een minimum huurtermijn beslaat 1 jaar.

Een levendige omgeving in Goor met winkels en horeca

Het centrum van Goor is recent compleet gerenoveerd. In de directe nabijheid bevinden zich vooral winkel- en horecagelegenheden. Dit, tezamen met de bosrijke invloeden, zorgt ervoor dat de omgeving erg gezellig oogt. Dit zorgt dan weer voor een relaxte werksfeer!

Een marktconforme huurprijs, kom samen met SKEPP tot een lagere huurprijs!

De huurprijs bedraagt €105,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten). Mocht dit huurniveau te hoog liggen, neem dan toch contact op met SKEPP. We kijken dan samen of we tot een lagere huurprijs kunnen komen.

Plan een rondleiding en bekijk deze kantoorruimte in Goor

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Goor (Twente), dan is dit zeker een geschikt pand voor u. Neem contact op met SKEPP om hier een rondleiding te krijgen, bij ons zonder makelaarskosten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!