Kantoorruimte huren Goor, Grotestraat 26

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Lift
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grotestraat 26 in Goor

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Goor!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Representatief kantoorgebouw te huur aan de Grotestraat te Goor (Overijssel)

Dit kantoorpand is gelegen in het centrum van het Twentse Goor. Hier wordt kantoorruimte op maat te huur aangeboden. De begane grond heeft een totale oppervlakte van 365 m2 terwijl de eerste verdieping over een metrage van 315 m2 beschikt.

Kantoorruimte te huur in Goor vanaf 388 m2

Kantoorruimte huren is mogelijk vanaf 388 m2 t/m 804 m2 maar bent u op zoek naar een kleiner metrage? Informeer dan bij SKEPP over de mogelijkheden van dit kantoorgebouw. De huurperiode is in overleg, zo flexibel mogelijk in te kleden. Een minimum huurtermijn beslaat 1 jaar.

Een levendige omgeving in Goor met winkels en horeca

Het centrum van Goor is recent compleet gerenoveerd. In de directe nabijheid bevinden zich vooral winkel- en horecagelegenheden. Dit, tezamen met de bosrijke invloeden, zorgt ervoor dat de omgeving erg gezellig oogt. Dit zorgt dan weer voor een relaxte werksfeer!

Een marktconforme huurprijs, kom samen met SKEPP tot een lagere huurprijs!

De huurprijs bedraagt €105,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten). Mocht dit huurniveau te hoog liggen, neem dan toch contact op met SKEPP. We kijken dan samen of we tot een lagere huurprijs kunnen komen.

Plan een rondleiding en bekijk deze kantoorruimte in Goor

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Goor (Twente), dan is dit zeker een geschikt pand voor u. Neem contact op met SKEPP om hier een rondleiding te krijgen, bij ons zonder makelaarskosten.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Grotestraat 26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen