Kantoorruimte huren Goes, Smithweg 1-02

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Smithweg 1-02 in Goes

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Goes!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Smithweg in Goes

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Smithweg in Goes? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein van Goes, een zakelijke omgeving waar al vele bedrijven zich hebben gevestigd. Het kantoorpand is gebouwd in 2013, dat houdt is dat alles nog vrij nieuw is en dit zie je ook zeker terug in de strak afgewerkte kantoorruimten. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 20 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €385,-. Een soort gelijke kantoorunit heeft een oppervlakte van 25 m2 en is te huur voor €455,- in de maand. Op dit moment is de grootst beschikbare kantoorruimte, een ruimte met een oppervlakte van 45 m2. Hier zul je een maandelijks bedrag van €675,- voor moeten betalen. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. En de borgsom? Dit is slechts 1 maand huur! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, vergaderruimte en goede beveiliging

Wanneer je naar je kantoorruimte aan de Smithweg in Goes rijdt met de auto heb je een groot voordeel, je kunt deze namelijk aan de voorzijde van het business center parkeren. In het kantoorpand zijn ook vergaderruimten aanwezig, een groot voordeel om te hebben wanneer je een kantoorruimte huurt. Hier kun je een overleg plannen met je collega’s of een presentatie geven aan bijvoorbeeld klanten die langs komen. Een ander groot voordeel is de goede beveiliging binnen het kantoorpand. Door de goede camerabewaking en het inpandige alarmsysteem verlaat jij altijd jouw werkplek met een gerust hart.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op het bedrijventerrein in Goes, deze locatie is makkelijk en snel bereikbaar via de A256. De afrit ligt namelijk slechts 1,4 kilometer van het pand af. Ook de A58 is bereikbaar binnen enkele minuten rijden, deze rijksweg zorgt voor een makkelijke aansluiten op de A4. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Smithweg in Goes?

Zit er een geschikte kantoorruimte aan de Smithweg in Goes bij die jij graag wilt huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er vragen of heb je hier graag hulp bij? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Smithweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Smithweg 1-02

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen