Super deal

Goes, Smithweg 1-02

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 385 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Smithweg in Goes

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Smithweg in Goes? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein van Goes, een zakelijke omgeving waar al vele bedrijven zich hebben gevestigd. Het kantoorpand is gebouwd in 2013, dat houdt is dat alles nog vrij nieuw is en dit zie je ook zeker terug in de strak afgewerkte kantoorruimten. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 20 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €385,-. Een soort gelijke kantoorunit heeft een oppervlakte van 25 m2 en is te huur voor €455,- in de maand. Op dit moment is de grootst beschikbare kantoorruimte, een ruimte met een oppervlakte van 45 m2. Hier zul je een maandelijks bedrag van €675,- voor moeten betalen. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. En de borgsom? Dit is slechts 1 maand huur! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, vergaderruimte en goede beveiliging

Wanneer je naar je kantoorruimte aan de Smithweg in Goes rijdt met de auto heb je een groot voordeel, je kunt deze namelijk aan de voorzijde van het business center parkeren. In het kantoorpand zijn ook vergaderruimten aanwezig, een groot voordeel om te hebben wanneer je een kantoorruimte huurt. Hier kun je een overleg plannen met je collega’s of een presentatie geven aan bijvoorbeeld klanten die langs komen. Een ander groot voordeel is de goede beveiliging binnen het kantoorpand. Door de goede camerabewaking en het inpandige alarmsysteem verlaat jij altijd jouw werkplek met een gerust hart.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op het bedrijventerrein in Goes, deze locatie is makkelijk en snel bereikbaar via de A256. De afrit ligt namelijk slechts 1,4 kilometer van het pand af. Ook de A58 is bereikbaar binnen enkele minuten rijden, deze rijksweg zorgt voor een makkelijke aansluiten op de A4.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Smithweg in Goes?

Zit er een geschikte kantoorruimte aan de Smithweg in Goes bij die jij graag wilt huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er vragen of heb je hier graag hulp bij? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Smithweg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!