Kantoorruimte huren Giesbeek, Uitmaat 25

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Giesbeek, Groenestraat 14 min. lopen (1,1 km)
 • Treinstation Rheden 1 uur 13 min. lopen (5,9 km)
 • Park 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Uitmaat 25 in Giesbeek

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Uitmaat (Giesbeek)

Kantoorruimte huren vlakbij Arnhem naast de prachtige Veluwe? Dat kan in Giesbeek! Je huurt in dit kantoorpand al vanaf €212,- per maand. Het kantoorgebouw is in 1995 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 305 m2. Voor gezelligheid na werktijd, kun je beste het centrum van Giesbeek bezoeken. Hier vind je vele gezellige bars en restaurants.

Huurprijzen

Zoals gezegd huur je in dit kantoorgebouw al een ruimte vanaf €212,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van 13 m2. Liever een grotere ruimte huren? Dat kan! Zo huur je al een ruimte van 35 m2 voor slechts €554,- per maand. De kantoorruimten zijn al te huur vanaf 3 jaar. Liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden. Let op!: Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 35 m2. De ruimte van 25 m2 is een vergaderruimte met presentatie mogelijkheden.

Gemeubileerd huren en een receptie

In dit kantoorgebouw, gelegen aan de Uitmaat in Giesbeek, is het mogelijk om gemeubileerd te huren. Je hoeft dus alleen maar je laptop mee te nemen en je kunt er direct aan de slag. Bovendien is er in dit kantoorpand een receptie aanwezig. Hier kun jij terecht voor al je vragen.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is prima. Door de ligging vlakij diverse snelwegen waaronder de A348 is het kantoorpand per auto prima te bereiken. Met het openbaar vervoer daarentegen kun je het beste reizen naar Groenestraat. Deze bushalte ligt op een afstand van slechts 1,2 kilometer van het kantoorgebouw. Deze goed bereikbaarheid maakt dat het kantoorpand ook zeer geschikt is voor afspraken met zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Uitmaat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Uitmaat in Giesbeek? Dat kan! Plan een rondleiding in en bekijk of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Uitmaat 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner