Kantoorruimte huren Geleen, Mijnweg 3

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mijnweg 3 in Geleen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Geleen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur aan de Mijnweg in Geleen voor maar €75,- per m2 p.j.

Dit betreft een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere bedrijven haar business uitoefenen. Het kantoor is gelegen op het Mauritspark II in Geleen. In de directe omgeving van het kantoorpand zijn de terreinen van DSM (gezondheid, voeding, zorg-materiaal) en Chemelot (chemie en materialen community) gelegen. Het terrein van het kantoorgebouw zelf is evenals het bedrijvenpark prachtig aangelegd en is goed onderhouden.

Rustig werken op kantoor? Dat kan binnen dit pand!

De gouden combinatie van business services en het prachtige Limburgse landschap geven een heerlijk gevoel van ontspanning en onbezorgdheid op de werkvloer. Dit kantoor in Geleen voldoet aan de huidige huisvestingsmaatstaven en creëert daarmee voldoende kansen voor iedere ondernemer.

Nog 270 m2 kantoorruimte te huur, slechts €75,- per m2

Er was op deze locatie 2.500 m2 kantoorruimte beschikbaar om te huren. Inmiddels zijn enkele bedrijven in dit kantoorpand gaan huren. Momenteel is het nog mogelijk om hier circa 270 m2 tot 1000 m2 kantoorruimte te huren. De huurprijs is zeer laag ingestoken namelijk slechts €75,- per m2 per jaar! Wilt u de mogelijkheden bespreken of de actuele beschikbaarheid checken? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.

Geleen, goed bereikbaar vanaf de A2 en A76

Het kantoor is prima bereikbaar vanaf de autosnelweg A2 (Maastricht – Eindhoven) en de autosnelweg A76. Het station Geleen-Lutterade ligt op loopafstand van dit kantoor, van waaruit verbindingen met Utrecht en Maastricht aanwezig zijn. Dus wanneer uw onderneming / corporate op zoek is naar kantoorruimte op maat in Maastricht, neem dan contact op met SKEPP of plan een gratis rondleiding!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mijnweg 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen