Kantoorruimte huren Geldrop, Nieuwendijk 49

Bereikbaarheid
  • Bushalte Geldrop, Kasteel 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Geldrop 8 min. lopen (0,7 km)
  • Park 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwendijk 49 in Geldrop

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Geldrop!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwendijk in Geldrop

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Geldrop? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Nieuwendijk. Het kantoorpand is gebouwd in 1979 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1723 m2. Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer en is dichtbij een winkelcentrum gelegen, ideaal wanneer je na werktijd je boodschappen om de hoek kunt halen.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 427 m2 beschikbaar voor de verhuur. Deze oppervlakte is verdeeld over meerdere kantoorkamers. Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 21 m2, voor slechts €166,- in de maand. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Er is ook een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 68 m2, voor een maandelijks bedrag van €538,- is deze van jou. De grootste kantoorruimte die momenteel beschikbaar is heeft een oppervlakte van 267 m2, te huur voor €2113,- in de maand. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, er zijn dus genoeg mogelijkheden om door te groeien met je bedrijf op deze gunstige locatie. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. 

Parkeergelegenheid en de mogelijkheid om te vergaderen

De kantoorunits in het kantoorpand aan de Nieuwendijk in Geldrop zijn op dit moment leeg, je kunt de ruimten dus volledig naar jouw eigen smaak inrichten. Ook zijn er kleine ruimten gecreëerd, deze zijn handig voor bijvoorbeeld een vergadering met je collega’s of om een presentatie in te houden voor een zakenrelatie. Aan de voorzijde van het kantoorpand heb je de mogelijkheid om je auto te parken, handig en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Er zijn meerdere op/afritten van de snelwegen; A67, A270 en A2 binnen minder dan 10 minuten te bereiken en zit de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 4 minuten loopafstand. In de nabije omgeving is er een winkelcentrum te vinden, hier zijn supermarkten, winkels en horecagelegenheden aanwezig. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwendijk in Geldrop?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwendijk in Geldrop? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Laat SKEPP je gratis en geheel vrijblijvend vinden in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Niewendijk in Geldrop.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwendijk 49

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen