Kantoorruimte huren Geldermalsen, Bosmanskamp 71

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bosmanskamp 71 in Geldermalsen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bosmanskamp in Geldermalsen

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Geldermalsen, maar heb je nog geen geschikt kantoorgebouw gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorpand aan de Bosmanskamp. Je hebt hier de mogelijkheid om een grote oppervlakte aan kantoorruimte te huren, maar ook is er 120 m2 beschikbaar aan opslag. Wil jij graag meer informatie over dit kantoorpand? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 verschillende kantoorruimten te huur. De grootste kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 225 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1000,-. Huur je liever een kleine kantoorkamer? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 33 m2, te huur voor €450,- per maand. Bovenstaande bedragen zijn exclusief servicekosten en gekoppeld aan flexibele huurvoorwaarden. Benieuwd hoe het er hier uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bosmanskamp in Geldermalsen, kun je naast jouw eigen werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw kantoorunit. Ideaal wanneer je in de avonduren de laatste werkzaamheden wilt afronden of juist in het weekend daar nog even voor terug wilt komen. Daarnaast is er in het kantoorgebouw ook een pantry aanwezig, een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie of thee. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie midden in het land gevestigd, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Via de N327 bereik je binnen enkele minuten rijden vanaf je werkplek de A15. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op korte loopafstand zit een bushalte met verschillende buslijnen naar het treinstation van Geldermalsen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bosmanskamp in Geldermalsen?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bosmanskamp in Geldermalsen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog een aantal vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Bosmanskamp in Geldermalsen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bosmanskamp 71

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen