Kantoorruimte huren Etten-Leur, Florijnstraat 20

Bereikbaarheid
  • Bushalte Etten-Leur, Beiaard 11 min. lopen (0,8 km)
  • Treinstation Etten-Leur 28 min. lopen (2,2 km)
  • Park 7 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Florijnstraat 20 in Etten-Leur

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Etten-Leur!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Florijnstraat in Etten-Leur

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een ideale locatie in Etten-Leur, maar heb je deze helaas nog niet gevonden? Dan hebben wij goed nieuw! Je huurt aan de Florijnstraat in Etten-Leur deze representatieve kantoorruimten voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Niet alleen de kantoorunits zien er goed uit, het gehele kantoorgebouw heeft een professionele uitstraling. Daarnaast is ook de locatie gunstig, je huurt hier namelijk een kantoorruimte op het bedrijventerrein Vosdonk-Zuid. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn er kantoorkamers beschikbaar tussen de 18 m2 en 50 m2. De kantoorruimten zijn zeer flexibel in te delen en dus gunstig voor organisaties die verwachten te groeien in de komende jaren en dit graag op de zelfde locatie willen doen. De kleinste kantoorunit van 18 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €187,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte van bijvoorbeeld 37 m2? Dan betaal je €387,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Receptie en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Florijnstraat in Etten-Leur, huur je in een comfortabele omgeving. De faciliteiten en services zijn namelijk in- en rondom het kantoorgebouw goed georganiseerd. zo is er bij binnenkomst in de moderne entree een receptie aanwezig. Handig wanneer hier receptionisten zitten voor het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Daarnaast heb je 24/7 de mogelijkheid om gebruik te maken van je kantoorruimte. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in een bedrijvige omgeving die goed bereikbaar is met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De A58 ligt namelijk naast het bedrijventerrein en ook de A59 en A17 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Reis jij of een van je collega’s met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts 800 meter lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Florijnstraat in Etten-Leur?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Florijnstraat in Etten-Leur? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou schikt. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Florijnstraat in Etten-Leur.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Florijnstraat 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen