Kantoorruimte huren Etten-Leur, Bisschopsmolenstraat 52

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bisschopsmolenstraat 52 in Etten-Leur

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Etten-Leur!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Representatieve kantoorruimte van 178 m2 beschikbaar in Etten-Leur!

Zoekt u een kantoorruimte in Etten-Leur? Hier huurt u een representatieve kantoorruimte, vlakbij het winkelcentrum van Etten-Leur. De kantoorruimte diende als winkelruimte en is omringd door meerdere winkels. Een gezellige plek, waar u fijn uw werkzaamheden kunt uitvoeren!

Er is nog één kantoorruimte van 178 m2 te huur

De kantoorruimte van 178 m2 is per direct te huur. De huurtermijn is in overleg. Flexibel huren behoort dus tot de mogelijkheden. Doorgaans is het financieel aantrekkelijker om voor de lange termijn te huren. De keuze is in dit geval aan u!

De kantoorruimte nabij het winkelcentrum van Etten-Leur is goedkoop huurbaar

U huurt de kantoorruimte van 178 m2 voor slechts €1.495,- per maand. Dit komt neer op slechts €100,- per vierkante meter per jaar. Met andere woorden: u huurt voordelig kantoorruimte in Etten-Leur!

Het omliggende gebied van het kantoorpand krijgt een 'upgrade'!

De omgeving van de kantoorruimte krijgt een serieuze 'upgrade', in de vorm van de oplevering van 3.275 m2 aan commerciële ruimten. Onder andere een supermarkt van Dirk van den Broek zal zich hier vestigen. Medio 2016 zal het project opgeleverd worden. Kortom, het juiste moment om nu de kantoorruimte te huren!

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor!

Zoekt u een kantoorruimte in Etten-Leur? Ga dan een kijkje nemen in dit kantoorgebouw! Bij SKEPP plant u 24/7 gratis een rondleiding in. Liever even bellen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Een mooi pand in een gezellige wijk van Ettenleur

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bisschopsmolenstraat 52

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen