Etten-Leur, Bisschopsmolenstraat 52

Representatieve kantoorruimte van 178 m2 beschikbaar in Etten-Leur!

Zoekt u een kantoorruimte in Etten-Leur? Hier huurt u een representatieve kantoorruimte, vlakbij het winkelcentrum van Etten-Leur. De kantoorruimte diende als winkelruimte en is omringd door meerdere winkels. Een gezellige plek, waar u fijn uw werkzaamheden kunt uitvoeren!

Er is nog één kantoorruimte van 178 m2 te huur

De kantoorruimte van 178 m2 is per direct te huur. De huurtermijn is in overleg. Flexibel huren behoort dus tot de mogelijkheden. Doorgaans is het financieel aantrekkelijker om voor de lange termijn te huren. De keuze is in dit geval aan u!

De kantoorruimte nabij het winkelcentrum van Etten-Leur is goedkoop huurbaar

U huurt de kantoorruimte van 178 m2 voor slechts €1.495,- per maand. Dit komt neer op slechts €100,- per vierkante meter per jaar. Met andere woorden: u huurt voordelig kantoorruimte in Etten-Leur!

Het omliggende gebied van het kantoorpand krijgt een 'upgrade'!

De omgeving van de kantoorruimte krijgt een serieuze 'upgrade', in de vorm van de oplevering van 3.275 m2 aan commerciële ruimten. Onder andere een supermarkt van Dirk van den Broek zal zich hier vestigen. Medio 2016 zal het project opgeleverd worden. Kortom, het juiste moment om nu de kantoorruimte te huren!

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor!

Zoekt u een kantoorruimte in Etten-Leur? Ga dan een kijkje nemen in dit kantoorgebouw! Bij SKEPP plant u 24/7 gratis een rondleiding in. Liever even bellen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP!

Kantoorruimte huren nabij het winkelhart van Etten-Leur Bisschopsmolenstraat 52 Etten-Leur Toplocatie!

1 beoordelingen Bisschopsmolenstraat

Een mooi pand in een gezellige wijk van Ettenleur

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!