Kantoorruimte huren Emmen, Jules Verneweg 13-17

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jules Verneweg 13-17 in Emmen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Emmen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Flexibele en voordelige kantoorruimte te huur in Emmen!

Hier aan de Jules Verneweg in Emmen huurt heeft u een werkplek. En dat voor slechts €150,- per maand. Liever een kantoorkamer met een metrage vanaf 15 m2? Geen enkel probleem, de huurprijs is vanaf maar €250,- per maand. U huurt hier ook kantoorruimte op maat, groter dan 100 m2. 

Het is uw keuze: flexibel huren of liever meer zekerheid en langer huren?

Gaat uw voorkeur uit naar flexibel huren? Hier huurt u een kantoorruimte voor een korte huurperiode. Gaat u liever voor financieel voordeel? Dan is het verstandig om voor de lange termijn te huren. Kortom, de keus is aan u!

Pantry aanwezig, printen is mogelijk en ruimte om te parkeren

In Emmen zit het goed qua services en voorzieningen. Wanneer u graag uw eigen tijden indeelt, is het waardevol om te weten dat uw kantoor 24/7 toegankelijk is. Bovendien is er ruimte om te loungen of om gebruik te maken van een pantry. Printen is mogelijk en uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein. Kopje koffie? Bezoek de koffiecorner!

Vergaderruimte aanwezig in dit goed bereikbare kantoor in Emmen

Spreek- en vergaderruimte is ook beschikbaar in dit kantoorgebouw te Emmen. Middels de A37 is bedrijventerrein Bargermeer III, waarop dit bedrijvencentrum is gevestigd, goed te bereiken.

Neem een kijkje in dit kantoorpand in Emmen; plan een rondleiding in

Wilt u uw onderneming vestigen in het Drentse Emmen? Wacht niet langer en bekijk uw toekomstige werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat! Dit kunt u doen door een rondleiding in te plannen, in het menu rechts op deze pagina. Contact opnemen met SKEPP is ook een optie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Voor het werk heb ik veel afspraken buiten de deur en ben ik veel onderweg.

Dat dit kantoor 24/7 toegankelijk is, is voor mij een hele goede optie. Zo kan ik altijd op kantoor werken wanneer ik dat wil. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar en ben je er vanaf de A37 zo.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jules Verneweg 13-17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen