Kantoorruimte huren Emmen, Hoenderkamp 22

Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplekken
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hoenderkamp 22 in Emmen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Emmen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur op een goed bereikbare locatie in Emmen

Dit kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Hoenderkamp, vlakbij de rondweg van Emmen. Per bus, trein en eigen vervoer is de bereikbaarheid van deze kantoorlocatie uitstekend. Een bushalte ligt om de hoek en per bus ben je in totaal ruim 10 minuten onderweg naar treinstation Emmen. De snelweg A37 is snel toegankelijk. Kortom, over de bereikbaarheid van het kantoor hoeft u zeker niet te klagen. 

Kantoorruimte huren in Emmen? Beschikbaar van 20 m2 tot 570 m2

Zoekt u een kantoorkamer in Emmen? Dit is beschikbaar vanaf 20 m2. Liever een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat tot 570 m2. Welk type kantoorruimte past het beste bij uw onderneming? 

Goedkoop een kantoorruimte (20 m2 - 570 m2) huren in Emmen

Slechts €75,- per m2 per jaar, dat betaalt u voor een kantoorruimte in dit representatieve kantoorgebouw aan het Hoenderkamp in Emmen. Een kantoorkamer van 20 m2 huurt u voor slechts €125,- per maand. Wilt u een huurcontract op basis van een hoge mate van flexibiliteit of toch huren voor de lange termijn? De keuze is aan u!

Parkeerruimte, spreekruimte, café en een pantry

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte huren, dan maakt u gebruik van een verscheidenheid aan voorzieningen in dit kantoorpand. Er is ruimte om uw auto te parkeren of om een presentatie te houden in een spreekruimte. Bovendien is er een café en een pantry in dit kantoorgebouw in Emmen. 

Plan een rondleiding in door dit kantoor, dit is gratis bij SKEPP!

Zoekt u een kantoorruimte in Emmen? Plan dan een rondleiding in door dit kantoorpand aan het Hoenderkamp in Emmen bij SKEPP. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Ga gauw een kijkje nemen in uw nieuwe kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hoenderkamp 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen