VERHUURD

Emmen, Hoenderkamp 22

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Emmen!

Kantoorruimte te huur op een goed bereikbare locatie in Emmen

Dit kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Hoenderkamp, vlakbij de rondweg van Emmen. Per bus, trein en eigen vervoer is de bereikbaarheid van deze kantoorlocatie uitstekend. Een bushalte ligt om de hoek en per bus ben je in totaal ruim 10 minuten onderweg naar treinstation Emmen. De snelweg A37 is snel toegankelijk. Kortom, over de bereikbaarheid van het kantoor hoeft u zeker niet te klagen.

Kantoorruimte huren in Emmen? Beschikbaar van 20 m2 tot 570 m2

Zoekt u een kantoorkamer in Emmen? Dit is beschikbaar vanaf 20 m2. Liever een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat tot 570 m2. Welk type kantoorruimte past het beste bij uw onderneming?

Goedkoop een kantoorruimte (20 m2 - 570 m2) huren in Emmen

Slechts €75,- per m2 per jaar, dat betaalt u voor een kantoorruimte in dit representatieve kantoorgebouw aan het Hoenderkamp in Emmen. Een kantoorkamer van 20 m2 huurt u voor slechts €125,- per maand. Wilt u een huurcontract op basis van een hoge mate van flexibiliteit of toch huren voor de lange termijn? De keuze is aan u!

Parkeerruimte, spreekruimte, café en een pantry

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte huren, dan maakt u gebruik van een verscheidenheid aan voorzieningen in dit kantoorpand. Er is ruimte om uw auto te parkeren of om een presentatie te houden in een spreekruimte. Bovendien is er een café en een pantry in dit kantoorgebouw in Emmen.

Plan een rondleiding in door dit kantoor, dit is gratis bij SKEPP!

Zoekt u een kantoorruimte in Emmen? Plan dan een rondleiding in door dit kantoorpand aan het Hoenderkamp in Emmen bij SKEPP. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Ga gauw een kijkje nemen in uw nieuwe kantoorruimte!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!