Kantoorruimte huren Ede, Newtonstraat 5

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Newtonstraat 5 in Ede

Beschikbare kantoorkamers
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 16 m2
    Huurprijs: € 450 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Newtonstraat in Ede

In dit kantoorpand aan de Newtonstraat in Ede kun jij binnenkort een geweldige kantoorruimte gaan huren. Het kantoorpand beschikt over een aantal representatieve kantoorkamers met een oppervlakte van 16m2. In dit Business Center krijg je de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Een werkplek op deze locatie kan jou en je onderneming een ware boost geven. Wacht niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants!

Kantoorruimte huren

De kantoorkamers in dit Business Center hebben een oppervlakte van 16m2 en zijn daarmee uiterst geschikt voor 1 tot 2 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren. Dus de uitbreiding van het aantal werkplekken is geen probleem. Je huurt deze geweldige kantoorunits al voor €450,- per maand. Deze prijs is inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. Om jou te helpen bij een flitsende start krijg je de eerste 100 dagen gratis!

Voldoende parkeergelegenheid, nette vergaderruimte en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Newtonstraat in Ede worden vele wensen vervult. De bijbehorende parkeerplaats biedt voldoende parkeerplekken voor jou en jouw bezoekers. Het Business Center beschikt over een nette vergaderruimte die geschikt is voor bijeenkomsten tot 10 personen. In de aanwezige pantry kun jij je eigen lunch klaarmaken en even heerlijk ontspannen tijdens een dag hard werken. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk dus ook als jouw werktijden de normale kantooruren een keer passeren is dat geen probleem. Tijdens jouw werkdag wordt je voorzien van de optimale werkomstandigheden. De airconditioning en het centrale verwarmingssysteem creëren een perfecte atmosfeer. De kantoorkamers zijn ingericht met luxe bureautafels, professionele kantoor videogame stoelen en een ruime archiefkast. Jouw nieuwe werkplek is direct klaar voor gebruik.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op het bruisende bedrijventerrein van Ede. In deze omgeving zijn diverse ondernemingen en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Binnen enkele minuten bereik je de op- en afritten van zowel de A12 als de A30. Ook het openbaar vervoer biedt een goede verbinding. Op 2 minuten lopen is een bushalte gevestigd die verbinding biedt tot Station Ede-Wageningen. Vanuit hier bereik je snel en gemakkelijk diverse grote steden in de omgeving.

Kantoorruimte huren aan de Newtonstraat in Ede?

Wil jij met trots een geweldige kantoorruimte huren aan de Newtonstraat in Ede? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij zitten klaar voor al jouw vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op jouw nieuwe werkplek. Dan kun jij deze prachtige kantoorkamers met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Newtonstraat 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen