Kantoorruimte huren Ede, Newtonstraat 5

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Kastje/kluisje
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Newtonstraat 5 in Ede

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 1.960 € 1.666 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 300 m2
  Huurprijs: € 2.647 € 2.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Newtonstraat in Ede

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Ede, maar ben je nog niet de juiste plek voor jouw organisatie tegen gekomen? Neem dan eens een kijkje in het kantoorgebouw aan de Newtonstraat, hier zijn momenteel grote en representatieve kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Naast dat je hier op een ideale locatie zit, ontbreekt het hier ook niet aan de faciliteiten. Zo kun je parkeren voor de deur! Benieuwd wat dit kantoorgebouw jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Op de eerste verdieping is in totaal 200 m2 beschikbaar, te huur voor een maandelijks bedrag van €1666,-. De andere kantoorruimte is net iets groter en heeft een totale oppervlakte van 300 m2, voor deze kantoorkamer betaal je €2250,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief BTW. 

Gemeubileerd huren en vergaderruimten

Wanneer je besluit om een kantoorruimte te huren aan de Newtonstraat in Ede, hoef jij je geen zorgen meer te maken over het meubilair. De kantoorruimte is namelijk al volledig voorzien van meubilair. Handig hé? Je kunt dus direct de kantoorruimte betreden en de verhuizing stelt niets meer voor! Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig. Handig wanneer je bezoekers hebt of een presentatie wilt geven aan jouw collega’s. En mochten er nog faciliteiten ontbreken? Dan is dit altijd bespreekbaar met de aanbieder van kantoren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw in Ede is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Je huurt een kantoorruimte aan de op- en afritten van de rijkswegen A30 en A12, vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in Nederland. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts een minuut bereik je de dichtstbijzijnde bushalte, vanaf hier heb je een snelle verbinding met het treinstation van Ede.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Newtonstraat in Ede?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw aan de Newtonstraat in Ede? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je eerst nog wat vragen die je graag voor de tijd beantwoord wilt hebben of heb je hulp nodig bij het inplannen van een rondleiding? Vraag dan één van onze vastgoedconsultants om hulp! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Newtonstraat in Ede. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Newtonstraat 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen