Kantoorruimte huren Ede, Celsiusstraat 34-42

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Celsiusstraat 34-42 in Ede

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 449 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 675 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Celsiusstraat 34-42, Ede

Deze gave kantoorruimte aan de Celsiusstraat in Ede is beschikbaar gekomen voor verhuur. Het kantoorgebouw bestaat uit 5 bouwlagen en heeft een totale oppervlakte van 2.581 m2 aan kantoorruimte. Profiteer van alle faciliteiten van dit pand, waaronder gratis koffie en thee. Ook maak je gebruik van de bijbehorende pantry. Wil je graag direct aan de slag na het huren van jouw kantoor? Een gemeubileerde kantoorruimte valt onder de mogelijkheden!

Huurprijzen

Wil je een ruimte van 27 m2 huren aan de Celsiusstraat 34-42 in Ede? Dan huur je deze voor € 425,- per maand. Een ruimte van 33 m2 is beschikbaar voor € 495,- per maand. Spreekt een ruimte van 41 m2 jou meer aan? Deze kantoorkamer huur je voor € 595,- per maand. Daarnaast is er een kantoorruimte van 56 m2 beschikbaar. Deze huur je voor € 645,- per maand. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Wil je meer informatie over deze kosten? Neem dan contact op met onze experts.

Moderne inrichting, supersnelle WiFi en 24/7 toegang

Huur jij een kantoor in dit kantoorpand aan de Celsiusstraat 24-42 in Ede? Dan geniet je van alle voordelen die deze kantoorruimte biedt. Zo is het gehele pand modern ingericht. De WiFi is gratis en heeft supersnelle verbinding. Je kan dus zorgeloos werken in dit kantoorpand. Werk je wel eens door tot in de late uurtjes? Geen enkel probleem! Je hebt 24/7 toegang tot dit kantoorpand. 

Locatie en bereikbaarheid

Benieuwd naar de bereikbaarheid van deze kantoorruimte? De kantoorunit zit vlakbij de A30, de snelweg van Ede naar Barneveld. Binnen 5 minuten rijd je op de af- en oprit van deze snelweg. Jouw auto parkeer je op 1 van de parkeerplekken op het terrein van het kantoorgebouw. Hoe zit het met de bereikbaarheid met het OV? Je bent ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar in deze kantoorruimte. Met 2 stations in Ede heb je meerdere reismogelijkheden naar Utrecht of Arnhem.

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Celsiusstraat 34-42 in Ede

Ben je enthousiast geworden over de kantoorunit en wil je hem graag in het echt bekijken? Bij SKEPP vraag je vrijblijvend een rondleiding aan. Kies een datum en tijdstip en dan plannen wij een gratis rondleiding door de kantoorruimte in. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij vertellen je graag meer over deze kantoorruimte aan de Celsiusstraat 34-42 in Ede.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Celsiusstraat 34-42

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen