Kantoorruimte huren Duiven, Parallelweg 36

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Parallelweg 36 in Duiven

Beschikbare kantoorkamers
 • 0.02

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 0.05

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 1.02

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 1.03

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 1.04

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 1.05

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 1.06

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 1.07

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 414 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Parallelweg in Duiven

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Parallelweg in Duiven? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw, ook wel de Unie Veste genoemd. Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorgebouw op een gunstige locatie, namelijk binnen de bebouwde kom. De kantoorruimten zijn licht en voorzien van vele services en faciliteiten. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier uit ziet? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 20 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €295,-. Dit bedrag is exclusief servicekosten, deze kosten bedragen namelijk €119,- per maand. De kantoorunits kunnen gemeubileerd worden opgeleverd, alles is hier tot in de puntjes georganiseerd. Je hoeft nergens meer achteraan! Wil jij meerdere kantoorkamers huren? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden.

24/7 toegankelijkheid en schoonmaakservice

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Parallelweg in Duiven, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. De voorzieningen op deze locatie zijn goed georganiseerd, zo heb je bijvoorbeeld 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden en niet gebonden wil zijn aan vaste openingstijden. Daarnaast hoef jij je ook niet druk te maken om het schoonmaken van jouw kantoorruimte. De kantoorkamer wordt namelijk meerdere malen per week schoongemaakt, datzelfde geldt ook voor de openbare ruimten in het kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de Unie Veste is goed bereikbaar met de auto. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, ben je slechts 5 minuten onderweg vanaf de rijksweg A12. Ook de A348 en A50 zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren, ideaal! Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation van Duiven ligt op loopafstand van 800 meter. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Parallelweg in Duiven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Parallelweg in Duiven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Parallelweg in Duiven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Parallelweg 36

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen