Kantoorruimte huren Duiven, Impact 85

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Impact 85 in Duiven

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 1.450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 300 m2
  Huurprijs: € 2.100 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 400 m2
  Huurprijs: € 2.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Impact in Duiven

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Duiven maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Impact. Je hebt hier de mogelijkheid om een grote kantoorruimte te huren op een toplocatie, je huurt namelijk direct aan de snelweg. Naast de locatie heeft dit kantoorpand ook nog veel andere faciliteiten te bieden. Benieuwd wat deze zijn? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren van 200 m2, hier zijn momenteel 2 kantoorrunits van beschikbaar. Voor deze oppervlakte betaal je een maandelijks bedrag van €1450,-, inclusief servicekosten. Is 200 m2 nou net te weinig en huur je liever wat meer? Voeg dan de 2 kantoorkamers samen en creëer jouw eigen kantoorruimte van 400 m2. Deze oppervlakte is te huur voor een maandelijks bedrag van €2250,-. Benieuwd welke voorwaarden er aan de huurovereenkomst zijn verbonden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

24/7 toegankelijkheid en een vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Impact in Duiven, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van alle services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo kun jij jouw eigen dagen bepalen, deze flexibiliteit heb je door de 24/7 beschikbaarheid. Of je nou in de late avonduren wilt door werken of in het weekend? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast zou je ook makkelijk gasten/klanten kunnen ontvangen, er zijn meerdere vergaderruimten waar je gebruik van kunt maken.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is dit kantoorgebouw op een ideale locatie gelegen, namelijk aan de snelweg A12. Via deze weg bereik je al makkelijk omliggende steden zoals Arnhem. In de nabije omgeven zijn veel bedrijven gevestigd, denk hierbij aan de IKEA, Tesla en Media Markt. De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand tref je een bushalte aan, ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Impact in Duiven?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Impact in Duiven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij straks een kantoorruimte in Duiven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Impact 85

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen